Megszületett Ashlee Simpson és Pete Wentz kisfia. A 24 éves énekesnõ – Jessica Simpson húga – májusban jelentette be, hogy gyermeket vár a Fall Out Boy nevû zenekar basszusgitárosától. A bejelentés után nem sokkal összeházasodtak.
A baba egy hollywoodi kórházban, teljesen egészségesen látta meg a napvilágot. A büszke szülõk a Bronz Mowgli nevet adták a kisfiúnak – hogy az ötletet honnan vették, arról nem szóltak a hírek.
Gratulálok és sok egészséget kívánok.
A nevekrõl(egyébként nekem nagyon tetszenek )
Bronx Mowgli: Behind Pete and Ashlee Wentz's Name Choice
With many readers expressing their opinions on Ashlee Simpson-Wentz and husband Pete Wentz's choice of Bronx Mowgli as the name for their new son, we spoke to Pam Satran and Linda Rosenkrantz of NameBerry, both co-authors of The Baby Name Bible: The Ultimate Guide By America's Baby-Naming Experts, to get their takes on the monikers and uniqueness of the first and middle names. Pam tell us,
Bronx is definitely a grittier, untouristed choice. The name comes from first settler Jonas Bronck, a Dutch farmer. Mowgli was invented by Rudyard Kipling for the hero of his Jungle Book stories, a boy who was raised by wolves (literally) and became an expert hunter, trapper and denizen of the wild.
Since Ashlee was born in Texas and Pete was born in Illinois, I wonder if they had any family connection to the northern NYC borough of the Bronx. The Simpson-Wentzes seem to be following the Jolie-Pitt tradition of boys' names ending in 'X' -- Maddox, Pax, Knox. And though Mowgli was created by Kipling, he's better known to most people via the spunky 10-year-old boy in the 1967 Disneyfied animated film version of The Jungle Book. While Kipling made the name up, in the stories it's said to mean 'frog'
Megérkezett a Simpson-Wentz bébi.
2008. november 26. 20:12
Szilvi92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.12. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 68824 offline |
Idézet(viraag @ 2008. November 22. - 11:39)
Hát óriási gratuláció nekik! Már alig várom az elsõ képeket, biztosan nagyon szép baba ..bár a neve ..
egyet értek:)
én is várom és a neve enyhén 'érdekes'
Imádom Pete-et és Ash-t grat nekik!
2008. november 27. 19:39
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet(nozso13 @ 2008. November 21. - 21:41)
Bronx Mowgli
Most komolyan, mi a francért kell így kicseszni a gyerekkel? Ok, sztárok, de a gyereküket ettõl függetlenül halálra fogják szívatni a többiek...
2008. november 27. 19:44
Idézet(Necros @ 2008. November 27. - 20:39)
Most komolyan, mi a francért kell így kicseszni a gyerekkel? Ok, sztárok, de a gyereküket ettõl függetlenül halálra fogják szívatni a többiek...
szerintem ez az õ dolguk
2008. november 28. 18:39
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Idézet(Vinsanity @ 2008. November 27. - 19:44)
szerintem ez az õ dolguk
szerintem is.
Ha Pistikének nevezik,akkor is cseszegetni fogják,egy embert legkevésbé a neve határoz meg,sztem.
2009. január 03. 12:29
Missy Elliottúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 41822 offline |
õ 2008 utolsó "sztárbabája"... ugye??
2009. január 03. 12:34
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Idézet(Missy Elliott @ 2009. January 3. - 12:29)
õ 2008 utolsó "sztárbabája"... ugye??
Nem.December 13-án született Naomi Watts és Liev Schreiber második fia,aki a Samuel Kai nevet kapta.
A képen az alig 10 napos Samuel látható.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.