Gary Oldman as Sirius Black
2010. november 14. 22:49
Idézet (susurrus @ 2010.11.14. 22:48)
Kár, hogy szinte semmit nem szerepelt a HP4-ben... de legalább jövő héten többet lesz a HP5-ben
De nem eleget
2010. november 14. 23:05
Idézet (susurrus @ 2010.11.14. 23:02)
Hét nem... Siriusból sosem elég Spin-offot akarok! De csakis Garyvel ofkórsz
Azt hiszem ezzel kicsit elkéstünk, nem gondolod?
Olvastam a spoilereket és rohadtul nem tetszik milyen lesz a film, már csak abban reménykedem hogy a végére mindenkit beletuszkoltak akit kisajnáltak az előző részekből de benne kellett volna lenniük..
2010. november 14. 23:09
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2759 Csatolások: 5169 Azonosító: 22484 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.11.14. 23:05)
Azt hiszem ezzel kicsit elkéstünk, nem gondolod?
Olvastam a spoilereket és rohadtul nem tetszik milyen lesz a film, már csak abban reménykedem hogy a végére mindenkit beletuszkoltak akit kisajnáltak az előző részekből de benne kellett volna lenniük..
Elkéstünk? Nem tudom, mire gondolsz, a lepel mögött életéről is lehet filmet csinálni
Én még a HP6-ot sem láttam... az utolsó két könyvet meg nem is olvastam...
2010. november 14. 23:15
Idézet (susurrus @ 2010.11.14. 23:09)
Elkéstünk? Nem tudom, mire gondolsz, a lepel mögött életéről is lehet filmet csinálni
Úgy látom újabb petíció van készülőben
Idézet (susurrus @ 2010.11.14. 23:09)
Én még a HP6-ot sem láttam... az utolsó két könyvet meg nem is olvastam...
A negyedik film óta egyfolytában esik a minőség. A színészek nagyon jók és jól szerepelnek de a Tűz Serlegétől kezdve úgy érzem mintha nem is HP-t néznék, hanem valami teljesen mást, nem tudom hogy pontosan mit de nem tetszik.
Az én kedvencem a harmadik film volt, több okból is Sajnálom hogy lecserélték a 3-ik film rendezőjét mert az tudott rendesen rendezni, ez meg-e ..
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2010. november 15. 11:23
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2759 Csatolások: 5169 Azonosító: 22484 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.11.14. 23:15)
Úgy látom újabb petíció van készülőben
A negyedik film óta egyfolytában esik a minőség. A színészek nagyon jók és jól szerepelnek de a Tűz Serlegétől kezdve úgy érzem mintha nem is HP-t néznék, hanem valami teljesen mást, nem tudom hogy pontosan mit de nem tetszik.
Az én kedvencem a harmadik film volt, több okból is Sajnálom hogy lecserélték a 3-ik film rendezőjét mert az tudott rendesen rendezni, ez meg-e ..
Nekem is még mindig a 3. rész a kedvencem. Élveztem az első részt, főleg úgy, hogy előtte azt se tudtam, mi az a HP (a könyveket csak később olvastam), de a 3-nál azt mondtam, na igen, ez az a film, amit várok. A 4. is jó volt még, de bármennyire is tetszett az 5. moziban, utólag már inkább csak elégedetlen vagyok vele...
2010. november 15. 15:51
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.11.14. 23:15)
Ezzel én is így vagyok... romantikus vígjátékot csináltak a HP filmekből és teljesen más mint a könyv! Bosszantó!
2010. november 15. 22:47
Idézet (susurrus @ 2010.11.15. 11:23)
Nekem is még mindig a 3. rész a kedvencem. Élveztem az első részt, főleg úgy, hogy előtte azt se tudtam, mi az a HP (a könyveket csak később olvastam), de a 3-nál azt mondtam, na igen, ez az a film, amit várok. A 4. is jó volt még, de bármennyire is tetszett az 5. moziban, utólag már inkább csak elégedetlen vagyok vele...
Az ötödik filmet valamiért nagyon rühellem. Jobban mint a hatodikat. Túl komor lett, túl megszervezetlen, fontos jeleneteket hagytak ki belőle. Az ötödik könyv soha nem volt a kedvencem, a témája is túl fiús volt számomra, ez az egész sereges dolog meg minden, de gondoltam majd a film jó lesz, de nem mert amit láttam az az volt hogy egy HP film folytatása, ami mostmár minden csak nem HP, telenyomták effektekkel és rákoncentráltak néhány olyan 'fú de nagyon fontos hogy benne legyen' jelenetre amit nyugodtan ki lehetett volna hagyni. A rendezés böki a csőröm, szerintem nem tud jól rendezni a rendező, láttam már más filmjét is, és nem igazán tetszettek, de lehet csak én vagyok így ezzel
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.