Szóval melyik országot szeretitek a legjobban? Ha nincs benne a listában akkor is írd le, sajna csak 20 választási lehetõséget lehet megadni, ezért biztos lesz olyan is, ami nagy kedvenc, mégis kimaradt. Nagyjából összeszedtem a legnépszerûbbeket.
Az én kedvencem Portugália
Szerk.: ami még nagy kedven az Kanada, Svédország, és Oroszország
Melyik a kedvenc országod?
2008. december 14. 17:03
2008. december 14. 17:06
Egyértelmûen Italia
2008. december 14. 17:11
USA, mert mindig is ott akartam élni.
De ezen kívül még Japán, Finnország, Oroszország, Svédország, Dánia, Kanada, Franciaország, Mexikó, Venezuela, Argentína, Brazília, Egyiptom.
Kb. ennyi ami tényleg nagyon vonz kultúrája, természeti adottságai és városai miatt.
De ezen kívül még Japán, Finnország, Oroszország, Svédország, Dánia, Kanada, Franciaország, Mexikó, Venezuela, Argentína, Brazília, Egyiptom.
Kb. ennyi ami tényleg nagyon vonz kultúrája, természeti adottságai és városai miatt.
2008. december 14. 17:39
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Ezek közül Írország, de amúgy Ausztria a favorit.
2008. december 14. 21:50
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
USA
Az ok: olyan írók, filmek, sorozatok, sportolók és játékkészítõk hazája, akiket/amiket nagyon kedvelek, így számomra nem kérdés a választás.
Az ok: olyan írók, filmek, sorozatok, sportolók és játékkészítõk hazája, akiket/amiket nagyon kedvelek, így számomra nem kérdés a választás.
1 felhasználónak tetszik:
RescueGirl11
2008. december 14. 22:54
Franciaország....
Már csak a nyelv miatt is. De azért az ország hangulata sem elhanyagolható.
Már csak a nyelv miatt is. De azért az ország hangulata sem elhanyagolható.
2008. december 14. 23:49
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline |
Szigorúan: Japán.
Jártam ott, most nyáron. Eszméletlen hely, teljesen más dimenzió. Japán emberek: Õk a legudvariasabb népek a világon, legelszántabb, legbecsületesebb nép. Gésa-világ, szamuráj-kultúra, japán-szokások, stbstb ezek mind nagyon, de nagyon megfogtak. Az az álmom, hogy Japánban éljek.
Voltam már mexikóban, amerikában, kanadában, németországban, törökországban, horvátországban, ausztriában, hollandiában, japánban, szlovákiában, svájcban, olaszországban, romániában, és még pár országban is voltam még, csak most így hirtelen nem tudom hogy mit hagytam még ki... (franciaországban, spanyolországban még nem jártam sajnos, de tervezem 2009 nyarára... DE viszont Ausztrália lesz a befutó sztem, mert ott laknak az ismerõseim, szal Sydneybe repülök, s majd onnan Új-Zélandra is szeretnék eljutni)
Szóval, körbeutazom a világot, s a Japán világot találtam a legvonzóbbnak.
Amerika? Nagyon unalmas egy hely (kivéve a Miami Beach -et). Nem tudom mit lehet szeretni benne. Hollywood? McDonalds?
Jártam ott, most nyáron. Eszméletlen hely, teljesen más dimenzió. Japán emberek: Õk a legudvariasabb népek a világon, legelszántabb, legbecsületesebb nép. Gésa-világ, szamuráj-kultúra, japán-szokások, stbstb ezek mind nagyon, de nagyon megfogtak. Az az álmom, hogy Japánban éljek.
Voltam már mexikóban, amerikában, kanadában, németországban, törökországban, horvátországban, ausztriában, hollandiában, japánban, szlovákiában, svájcban, olaszországban, romániában, és még pár országban is voltam még, csak most így hirtelen nem tudom hogy mit hagytam még ki... (franciaországban, spanyolországban még nem jártam sajnos, de tervezem 2009 nyarára... DE viszont Ausztrália lesz a befutó sztem, mert ott laknak az ismerõseim, szal Sydneybe repülök, s majd onnan Új-Zélandra is szeretnék eljutni)
Szóval, körbeutazom a világot, s a Japán világot találtam a legvonzóbbnak.
Amerika? Nagyon unalmas egy hely (kivéve a Miami Beach -et). Nem tudom mit lehet szeretni benne. Hollywood? McDonalds?
2008. december 15. 00:42
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline |
Idézet(Leo @ 2008. December 14. - 23:49)
Nem tudom mit lehet szeretni benne. Hollywood? McDonalds?
Nem jártam még az USA-ban, de érzésem szerint nem unatkoznék, ha lenne lehetõségem végigjárni a természeti szépségeket (végig a 66-os úton egy Thunderbirddel ), a nagyvárosokat, múzeumokat, a vidéki államokat (hátha szembelovagol velem egy csapat cowboy vagy indián ), történelmi emlékeket, helyszíneket...
Divat a buta emberekkel meg a hamburgerrel azonosítani az országot, de ez annyira fennsõbbséges hozzáállás...mintha ott a kultúrának még csak hírmondója sem akadna. Ugyan!
2008. december 15. 10:11
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Ausztrália. Gyerekkorom óta vonz, 18 évesen találtam ki hogy addig nem halok meg amíg nem jártam ott. Brisbane a kedvenc városom, van is onnan egy barátnõm, akivel 7 éve ismerkedtünk meg az interneten Gyönyörû város, gyönyörû ország!! (Második helyen Olaszország van, de egyszerre csak egyet jelölhetek....)
2008. december 15. 15:37
gandalfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.22. Hozzászólás: 203 Csatolások: 1232 Azonosító: 23527 offline |
Természetesen Magyarország. Azon kívül Japán (nõk,szusi, kockulás ezerrel ) és Új-Zéland (háborítatlan, gyönörû természet+LOTR forgatási helyszínek...)
2008. december 15. 15:48
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline |
Idézet(Hesztia @ 2008. December 15. - 01:42)
Nem jártam még az USA-ban, de érzésem szerint nem unatkoznék, ha lenne lehetõségem végigjárni a természeti szépségeket (végig a 66-os úton egy Thunderbirddel ), a nagyvárosokat, múzeumokat, a vidéki államokat (hátha szembelovagol velem egy csapat cowboy vagy indián ), történelmi emlékeket, helyszíneket...
Divat a buta emberekkel meg a hamburgerrel azonosítani az országot, de ez annyira fennsõbbséges hozzáállás...mintha ott a kultúrának még csak hírmondója sem akadna. Ugyan!
Voltam már a 66-os úton, van pár fotó... Az tényleg hangulatos utca. Las Vegasban is voltam 2 napot. Grand Canyon, Death Valley, arizona -i meteorkráter, Harley Davidson -os hippi városban, meg mittudomén még holvoltam. eddig 2x voltam amerikában. Phoenixben laktam.
De a 66-os utca miatt nem fogom isteníteni amerikát. nem az én világom. Sznobos ország, unalmas (amikor elõször voltam ott, akkor persze h felvoltam pörögve, "húdezsíííírverdákwoahhousausausausa" aztán rájövök, hogy mégsem nagy szám), emberek meg... nem is írom le inkább.
2008. december 15. 17:42
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline |
az enyémet nem nehéz kitalálni Cinti, te tudod is természetesen Kanada de Franciaország, Németország, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok is a kedvencek közé tartoznak és ha kelet felé megyünk, akkor Japán
2008. december 15. 17:49
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline |
nekem Amerika a favorit..hogy miért?
mert a lehetõségek országa, és tetszik az ottani életmód..
de szivesen laknék még máshol is..
pl Görögországban és a környezõ mediterrán országokban gyönyörû tengerpartjaik és az ottani nyugodt élet miatt..(ezt tapasztalatból mondom, már többször is jártam ott)
de szívesen laknék még Kanadában, Ausztráliában, Spanyolországban de Hawaii-t is kipróbálnám.
2008. december 15. 18:23
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Nekem elsõ helyen van Németország. Hogy miért is?Fogalmam sincs.Szeretes és kész. Ezután jön Finnország, ahová minden áron el szeretnék jutni. Szeretem még Angliát is és Skóciát is(idén volt lehetõségem eljutni oda,szerintem gyönyörû;én csak ámultam-bámultam).Persze még nagy álmom eljutni Törökországba(azon belül is Isztambulba,anyumék sokat meséltek róla ).
De igazából szívesen bejárnám egész Európát,Ausztráliát és Kanadát is. Persze vannak nekem is kivételek,hogy hova nem mennék semmi pénzért,de ez ugye ide nem vágó téma.
De igazából szívesen bejárnám egész Európát,Ausztráliát és Kanadát is. Persze vannak nekem is kivételek,hogy hova nem mennék semmi pénzért,de ez ugye ide nem vágó téma.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.