Melyik a kedvenc országod?
2008. december 16. 13:42
Leo, nem kell lefikázni Amerikát. Akkor minek voltál ott 2x is??
Engem a felhõkarcolók vonzanak, a tájak, az emberek is tök jó fejek már akikkel eddig találkoztam. Mindig nevetnek, örülnek és rácsodálkoznak mindenre 1 óriási WOW-val. Nem ilyen pesszimista népség mint a magyarok. Jövõre ha minden jól megy, akkor megyek New Yorkba, lehet elszökök és elbújok 3 néger pincéjébe, hogy ne kelljen hazajönnöm
Engem a felhõkarcolók vonzanak, a tájak, az emberek is tök jó fejek már akikkel eddig találkoztam. Mindig nevetnek, örülnek és rácsodálkoznak mindenre 1 óriási WOW-val. Nem ilyen pesszimista népség mint a magyarok. Jövõre ha minden jól megy, akkor megyek New Yorkba, lehet elszökök és elbújok 3 néger pincéjébe, hogy ne kelljen hazajönnöm
2008. december 17. 23:23
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline |
Idézet(Leo @ 2008. December 15. - 15:48)
Voltam már a 66-os úton, van pár fotó... Az tényleg hangulatos utca.
Én itt egészen pontosan a fél USA-t átszelõ országútra gondoltam:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Route_66
2009. július 05. 18:34
Nahát az USA az, ahova én nem mennék a világért sem. Beképzelt önzõ pénzéhes népség, és csak hülyeséggel és bunkósággal árasztják el a világot. A legszomorúbb, hogy mindenki õket utánozza, lassan meg már olvasni sem fogunk tudni...
2009. július 05. 18:58
Idézet(ZTM @ 2009. July 5. - 18:34)
Nahát az USA az, ahova én nem mennék a világért sem. Beképzelt önzõ pénzéhes népség, és csak hülyeséggel és bunkósággal árasztják el a világot. A legszomorúbb, hogy mindenki õket utánozza, lassan meg már olvasni sem fogunk tudni...
Ennyi erõvel beleírhattad volna a kedvenced is, hogy ne offolj...
2009. július 05. 20:37
Idézet(Cynthia @ 2009. July 5. - 17:58)
Ennyi erõvel beleírhattad volna a kedvenced is, hogy ne offolj...
Nincs kedvencem, mivel még nem éltem sehol, és csak néhány szomszédos országban voltam. Így pedig érdekes lenne bármelyikrõl is állítani, hogy a kedvencem. Amúgy Spanyolországra szavaztam, mert régebben szívesen elmentem volna, de már oda sem vágyódom.
2009. július 06. 07:35
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Nah most totál hülyeséget írtam szóval módosítom és leírom rendesen
2009. július 06. 07:37
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Egyértelmûen AMERIKA - Azon belül SAN FRANCISCO
Azon belül is LOS ANGELES az angyalok városa
Azon belül is LOS ANGELES az angyalok városa
2009. július 06. 07:56
metalfrenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.15. Hozzászólás: 480 Csatolások: 37458 Azonosító: 46422 offline |
Ez teljesen igaz. Az USA-ban csak barmok laknak. Hajrá Magyarország és Németország!!!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.