Annak örülök, hogy holnap megyek 3 napos osztálykirándulásra.
Na meg, hogy kaptam egy szép nagy hamburgert.
Ma éppen minek örülsz?
2014. május 06. 19:47
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
2014. május 08. 15:00
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
Annak,hogy idén végre hazámba jön koncertezni a két legnagyobb kedvencem(Tarja és az Arkona)és végre lehetőségem van eljutni a koncertjeikre!!
2 felhasználónak tetszik:
CandUs,
Szandi0820
2014. május 08. 15:51
Annak, hogy idén összvissz már csak négy napot kell suliba mennem. Mivel a tanév nagy részét a gyárban töltöttem gyakorlaton, nagyon elszoktam attól a nyüzsgéstől meg tömegtől ami a suliban van. Jó, mondjuk lesz még nyári gyakorlat is, de szívesebben festek, mint hogy a suliban rohadjak.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. május 08. 16:00
hogy az l. kerületi petőfi sándor gimibe kellett angol szintfelmérőt írnom, ezért le maradtam a kémia és angol óráról annak is örülök, hogy megismertem 2 jövő beli osztálytársam. az egyik egy lány aki bejelölt fészen, a másik meg egy ultra cuki fiú és mégegy dolog aminek örülök, az hogy fél óra alatt írtam meg az angol szintfelmérőt aztán mehettem haza
2014. május 08. 16:02
- Van itthon krémtúró.
- Nincs házim.
- Ma este Eurovízió.
- Nincs házim.
- Ma este Eurovízió.
2014. május 10. 21:39
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
két napot távol tölthettem a technika vívmányaitól, és sikerült teljesen kikapcsolni az agyam (falun voltam a mamámnál)...
de ahogy felléptem az észbukra újra a megszokott mókuskerékben találtam magam... de azért örülök ennek a pár napnak ami csak az én elképzelésem szerint ment #szeretemanagymamám <3
de ahogy felléptem az észbukra újra a megszokott mókuskerékben találtam magam... de azért örülök ennek a pár napnak ami csak az én elképzelésem szerint ment #szeretemanagymamám <3
2014. május 12. 22:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Isten áldja, nekem holnap lesz az utolsó tanítási napom a suliba, és utána június végéig mindennap gyakorlat. Ahogy wiki96 írta, tényleg sokkal jobb gyakorlaton lenni, dolgozni és pörögni, mintsem az iskolapadban penészedni. Pluszban felregisztráltam ma a Twitterre, fogalmam sincs, hogy milyen indíttatásból és rádöbbentem, hogy a legtöbb kedvencem fent van. Igaz, Jenn Garnernek fake profiljai vannak, bár ő amúgy is elhatárolódik az internettől és a médiától. Ám rátaláltam számos hatalmas kedvencem valódi Twitter profiljára. Mivel a többségük annyira nem ismert, mint az egydé, bíbőr és társai (szóval a többségük még a fél millió követőt sem éri el), így lazán tudok üzenni nekik születésnapjuk alkalmából, vagy ha esetlegesen feltöltenek valami kis személyes képet. Talán egyedül ez az ami vonz benne. Nyomon követhetem a kedvenceimet, és még csak nem is kell non-profit szájtokat lesnem. Fantasztikus!
2 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Szandi0820
2014. május 13. 07:33
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Ma találkozom azzal a barátnőmmel, aki szeptember óta először van itthon (és most látom azóta először), mivel kiköltöztek Londonba. Már alig várom, hogy végre tudjunk megint személyesen is beszélni.
2014. május 13. 14:01
Nincs leckém, kaptam egy 4est Töri Tz-re, és hogy holnap nem megyek suliba
2014. május 13. 14:02
Levizsgáztam, minden szuperul ment, blabla. Készülhetek a következőkre
2014. május 13. 18:05
annak, hogy egyre hangosabban beszélek . és hogy a szünetekben nem a padomban ülök, mint régen, hanem odamegyek a lányokhoz és beszélgetek velük
2014. május 13. 20:42
Annak, hogy ma beállított hozzánk egyik haverom, és hozott nekem tiramisut a cukrászdából. Pont pár napja mondta egyik barátnőm, hogy a bátyja névnapjára tiramisut csinál, és kérdezte, hogy én csináltam-e már? És mondtam, hogy én még nem is ettem, nem hogy csináltam.. És ezek olyan hitetlenkedve néztek rám, mintha azt mondtam volna, hogy fiú vagyok. Na és akkor erre fel meg hoz nekem egyet. Hát megzabálom...
2014. május 13. 20:44
Holnap csak nyelvtant kell tanulnom, és megyek a Mekibe.
2014. május 13. 20:48
ddora7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 332 Csatolások: 4 Azonosító: 132828 offline |
Hogy vettem egy pólót,amin ugrálókötél van <3 Imádom
És végre vettem egy nagyobb memóriakártyát a telefonomba.
És találtam normális biciklit elfogadható áron,amit szülinapomra kapok.
És végre vettem egy nagyobb memóriakártyát a telefonomba.
És találtam normális biciklit elfogadható áron,amit szülinapomra kapok.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.