Ma éppen minek örülsz?
2015. június 22. 23:08
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Ennek az édes előzetesnek, ami feldobta a napomat.
2015. június 23. 14:23
Jövőhéten mehetek ki mamához!
mama elég messze lakik tőlünk, épp ezért elég ritkán megyünk ki, de most egy teljes hónapot vele fogok tölteni. Bár ott nincsen net, se mesecsatorna, csak könyvek, és udvari játékok, meg persze a csirkék, de én ezeknek örülök! Végre én is tudni fogom, milyen etetni, meg gondozni a csirkét. (ezt a mondatomat akkor mélységesen meg fogom bánni, nem vagyok normális )
és végre látom mamát 5 hónap után !
mama elég messze lakik tőlünk, épp ezért elég ritkán megyünk ki, de most egy teljes hónapot vele fogok tölteni. Bár ott nincsen net, se mesecsatorna, csak könyvek, és udvari játékok, meg persze a csirkék, de én ezeknek örülök! Végre én is tudni fogom, milyen etetni, meg gondozni a csirkét. (ezt a mondatomat akkor mélységesen meg fogom bánni, nem vagyok normális )
és végre látom mamát 5 hónap után !
2015. június 23. 19:01
Holnap csináltatok Kreator-pólót! Igaz, át kell buszoznom a városon, ami külön megpróbáltatás lesz, mivel én nem itt élek (fel kellett utaznom ide pár napra), de majd odatalálok valahogy Most is a tökéletes mintát keresem, viszont magától a gondolattól is olyan fanrohamom van, hogy aaa, amikor gyalogoltam az utcán, majdnem beleestem egy árokba attól, hogy eszembe jutott.
2015. június 24. 15:33
Annak, hogy hosszú hónapok óta először meg tudtam hallgatni a Kárpátiától a Magyar éneket. Ugyan is körülbelül egy éve sajnos belépett az életembe egy olyan személy, aki rengeteg fájdalmat és idegeskedést okozott nekem. És ez a szám valahogy mindig őt juttatta az eszembe, és a gyomrom is fölfordult, ha csak rá kellett gondolnom. Egy beteg, agresszív állat, és minden nap azon voltam, hogy kitöröljem őt az emlékezetemből. De hiába erőltettem hónapokig, nem sikerült, annyira gyűlöltem. És ez a szám az egyik kedvencem a Kárpáitától, annyira gyönyörű, de folyton azt a mocskot juttatta eszembe. Így hanyagoltam kicsit, és mindig átpörgettem. Viszont ma végre sikerült végighallgatnom, és ennek azért örülök, mert ez az jelenti, hogy túl vagyok rajta. Egyszerűen nem érdekel. És már szégyellem is, hogy annyi időt elpazaroltam annak az embernek a gyűlölésére, mikor még annyit sem ér. Egy emberi csődtömeg, aki mellett ha elmennék az utcán, még annyira se méltatnám, hogy leköpjem. Úgy érzem, most már tényleg képes vagyok őt levegőnek nézni. Van egy csomó más dolog az életben, ami örömet okoz, úgyhogy eldöntöttem, hogy azokkal fogok foglalkozni. Sikerültek a vizsgáim, megvan a szakmám, fölvettek dolgozni, a vasamat sikerült föltornázni a normális értékekig, igaz gyógyszer mellett, de a gyomorsavas is most rendben van, úgyhogy már elnézést, de nincs időm olyan utolsó férgekkel foglalkoznom, mint az az ember.
2015. június 24. 15:42
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Annak a csodás pakolászási képességemnek, hogy minden marhaságot megtalálok, még az elveszettnek hitt dolgaimat is. Ugyanis megtaláltam az egyik CD-n kiírva a régi Moonwalker játékomat, és most még szenvedek azzal, hogy valahogy felpakoljam a gépre, mert nyomatni akarom
2015. június 24. 19:11
Hogy letudtam az első évem gitárból. Ahhoz képest jó évet zártam, hogy ott akartam hagyni, mert a tanárral nem szerettük egymást, de az év közepére ez megváltozott. Az utolsó órám nagyon jó hangulatban telt és sok mindent tanultam, amit köszönök a tanáromnak
2015. június 24. 23:49
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Az érzés, amikor megtudom, hogy valaki négy éve szeret, minden hülyeségem ellenére, szépnek és szexisnek tart (ez mondjuk komoly látásproblémákra utal ), és a karjaiba zár, akkor és olyan hosszú időre, amennyire nekem jólesik... felbecsülhetetlen.
Ez mindenkinek kijárna.
Ez mindenkinek kijárna.
9 felhasználónak tetszik:
Jody,
IQninja99,
Wyrd,
Pöttömke,
Szandi0820,
Konvektor,
Cute girl 998,
Bátor Ventillátor,
Angel
2015. június 25. 12:33
Az évzárónak. Végre lezárjuk már ezt az évet és hivatalosan is szünet
2 felhasználónak tetszik:
Konvektor,
Cute girl 998
2015. június 25. 13:18
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Hogy még egy hét sem telt el a nyáriszünetből
1 felhasználónak tetszik:
Konvektor
2015. június 25. 14:40
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
És meghozta a posta a pólómat. Melegen a postás kezéből, kóricáltam a dobozzal körbe és körbe a lakásban. Most is az van rajtam. SzűzTáblásMilkaCsokimBorogass.
Made in the United States. Elájulok.
Made in the United States. Elájulok.
2015. június 25. 15:47
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Michelisz Norbis Burn-doboz, véééégre magaménak tudhatlak.
1 felhasználónak tetszik:
Konvektor
2015. június 26. 09:08
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Annak, hogy saccperkábé közel 2 év után végre otthonról is megy a net és nem csak tabiról... Legalább itt is végre érdemben tudok foglalkozni azzal, amit elvállaltam...
8 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Wyrd,
Jody,
drfan,
Konvektor,
Szandi0820,
IQninja99,
Beyla
2015. június 26. 11:38
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Na jó, 15 éve, mióta élek, először hagyom el Európa szárazföldjét, hogy eljussak Angliába!!! És már csak egy hét és egy nap van hátra! Ráadásul, RÁADÁSUL, repülővel megyünk, jézusom. Nagyon izgatott vagyok! Ha jövőhét szombaton, vagy azutáni szombaton lezuhanna egy Angliába/Angliából Budapestre tartó repülő, emlékezzetek meg rólam
Ott meg is fogok látogatni egy iskolát is, ha esetleg Angliába kéne költözni akkor tudjam, milyen. Meg is írtam a sulinak a levelet... NAGYON IZGULOK HÚÚÚÚHA
Plusz, éppen ma iratkoztam be középiskolába, és már találkoztam is egy pár jövőbeli osztálytársammal! Először az életben várom szeptember elsejét.
Annyi minden miatt vagyok jelenleg izgatott, hogy remegő kézzel írok. Na, a könyvemet se ma folytatom xD
Ott meg is fogok látogatni egy iskolát is, ha esetleg Angliába kéne költözni akkor tudjam, milyen. Meg is írtam a sulinak a levelet... NAGYON IZGULOK HÚÚÚÚHA
Plusz, éppen ma iratkoztam be középiskolába, és már találkoztam is egy pár jövőbeli osztálytársammal! Először az életben várom szeptember elsejét.
Annyi minden miatt vagyok jelenleg izgatott, hogy remegő kézzel írok. Na, a könyvemet se ma folytatom xD
2015. június 27. 18:39
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Ma végre megvettem a jegyemet az EFOTT-ra, és ami a legjobb, hogy teljesen saját pénzből, megdolgoztam érte. Elég jó érzés. :D
2015. június 27. 20:34
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Ma esküvő volt a helyi egyházban, ahol hát ugye volt kötelező részt vennem dolgozóként. Kilenc órán keresztül rohangáltam, de sosem öntött még el ilyen jóleső fáradtság, ugyanis egy csomóan megköszönték a munkánkat. Pedig nem szokták, szóval már ezért is bőven megérte.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.