Blackheart rajzai!
2010. április 03. 23:20
mitymotyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.07. Hozzászólás: 37 Csatolások: 2 Azonosító: 7345 offline |
szijaa christo! nem akartam senkit megbantani egyszeruen ezeket gondolom. egyreszt meg en sem mernem mondani hogy stilusom van. a kepregeny az pedig egy teljesen mas kategoria. egyreszt mindenki aki rajzol tisztaban kell lenni bizonyos dolgokkal es ez latszik akarmit rajzol. egy kockabol meg lehet allapitani hogy ki milyen rajzos. nem forditva kell neki indulni. aki nem tud rajzolni azt nem lehet azzal magyarazni hogy azert nem foglalkozik alapokkal mert neki "stilusa" van. elhiszem hogy akik nem ertenek hozza dijjazzak mert fogalmuk nincs ezekrol a dolgokrol de egyszeruen nem hiszem el hogy nem szurjak ki a szemetek bizonyos reszek. manapsag barki elmondhatja magarol h muveszet az amit csinal. en sem mernem magamrol azt allitani hogy muvesz vagyok pedig 4 ed eves vagyok egy rangos muveszeti egyetemen. az ilyen dilettans hozzaallas sokszor nagyon rossz iranyba viszi el egy atlag ember muveszetrol alkotott kepet. a minoseg viszont nem feltetlenul azt jelenti hogy rengeteg ideig tart egy rajzot megrajzolni es az jo. ket vonal jo helyen lehet nagyon minosegi. de odaaig el kell jutni es aki nem alazatos es megsertodik egy ilyen hozzaszolason es csak azt hajlando elfogadni hogy juj de szep amit csinal az maganak hazudik. ez hosszura sikeredett. szivesen hozzaszolok a te rajzodhoz is. nem tudom te hogy rajzolsz de abbol sokat lehet leszurni ha neked ez tetszik. az igazsag faj
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2010. április 04. 00:00
b0bs0nvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.21. Hozzászólás: 125 Csatolások: 526 Azonosító: 52957 offline |
mitymoty egy tök normális kommentet írt Blackheart-nek, ennél már hova legyen "kedvesebb hangnemű"? szerintem nem 5 éves hogy megsértődne egy építő jellegű kritikán
2010. április 04. 01:22
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Én csak azért gondoltam egy kicsit durvának, mert eddig nem nagyon kapott negatív kritikát, ha már felhívjuk a figyelmét egy-két dologra, az lehetséges finomabban is
Egyébként én sem írtam, hogy mindegyik rajza tökéletes, csak hogy van olyan, ami jobban sikerül. És mivel írta, hogy eredetileg művészeti suliban akart menni, valószínűleg mások is elismerik a tehetségé valamilyen szinten.
És abból, hogy én látok a rajzaiban fantáziát, mégis hogyan lehetne következtetni arra, hogy én hogy rajzolok?
Igen valószínűleg nem az, de mikor Bárányos lány írt neki hasonlót, az is elég rosszul esett neki, pedig abban aztán tényleg nem volt semmi...
Na de mindegy, nem fogunk ezen összeveszni
Egyébként én sem írtam, hogy mindegyik rajza tökéletes, csak hogy van olyan, ami jobban sikerül. És mivel írta, hogy eredetileg művészeti suliban akart menni, valószínűleg mások is elismerik a tehetségé valamilyen szinten.
És abból, hogy én látok a rajzaiban fantáziát, mégis hogyan lehetne következtetni arra, hogy én hogy rajzolok?
Idézet
szerintem nem 5 éves hogy megsértődne egy építő jellegű kritikán
Igen valószínűleg nem az, de mikor Bárányos lány írt neki hasonlót, az is elég rosszul esett neki, pedig abban aztán tényleg nem volt semmi...
Na de mindegy, nem fogunk ezen összeveszni
2010. június 18. 14:31
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Csak azért is,h megmutassam mitymotynak,h én TUDOK rajzolni!!!
Jah, mitymoty én nem anatómus vagyok,h az emberek húsa és egyéb más része is látszódjon a rajzaimon, ezért én nem úgy rajzolok ahogy Te szeretnéd!!!
Hanem a saját stílusomban....És ha nem tetszik ne nézd meg a rajzaimat, senki sem kért meg erre...
Akkor a hosszú hónapos lemaradást bepótolnám...
Egy kis Kellan Lutz...a fanoknak...
Jah, mitymoty én nem anatómus vagyok,h az emberek húsa és egyéb más része is látszódjon a rajzaimon, ezért én nem úgy rajzolok ahogy Te szeretnéd!!!
Hanem a saját stílusomban....És ha nem tetszik ne nézd meg a rajzaimat, senki sem kért meg erre...
2010. június 18. 15:55
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline |
basszus ezek a rajzok... nagyon ott vannak. elvoltam velük egy ideig... nagyon tetszenek... és irigyellek... kezet és szájat azt nem tudok vmi jól rajzolni és neked nagyon jol megy csak igy tovább
2010. június 18. 15:57
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Blackheart.com @ 2010.06.18. 14:31)
Na végre itt vagy! Nagyon hiányoltalak ám!!!!!! Én imádom a rajzaidat.
2010. június 19. 19:38
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline |
Idézet (Blackheart.com @ 2009.01.09. 18:44)
Okay!!! Látom,h nagyon várjátok a többit is....akkor itt van egy kis "friss"!!!!
Lindsay Lohan, Kaley Couco, Rihanna
Lindsay Lohan, Kaley Couco, Rihanna
juj de joh a Rihannas
o az egyik kedvencem:X:X
ha en is igy tudnek rajzolni
pff a rajztanarno el lenne ajulva nem mindha igy is nem szin tiszta 10es lennek de nah azert ennyire szepen nem tudok rajzolni
2010. június 19. 19:50
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline |
Idézet (Blackheart.com @ 2010.06.18. 14:31)
ezek olyan jok lettek
2010. június 21. 12:05
Szia szerintem jók a rajzaid én is gondolkodom rajta h.nyissak -e egy topik-ot az enyéimnek.
2010. június 24. 13:45
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Köszi mindenkinek a dicséretet...
DinAa...ha sokat gyakorolsz te is bele fogsz jönni a kéz és száj rajzolásba...
Akkor egy kis Twilight...
Remélem tetszeni fog...
DinAa...ha sokat gyakorolsz te is bele fogsz jönni a kéz és száj rajzolásba...
Akkor egy kis Twilight...
Remélem tetszeni fog...
2010. július 01. 13:42
Kellan Lutz a fanoknak...
2 felhasználónak tetszik:
Zsüdi,
Black Hearth2
2010. július 22. 12:20
2010. július 22. 12:52
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Wáo. Nagyon jók. Egyébként az jutott eszembe, hogy miért nem "mutatod" meg Kellannak az alkotásaidat? Legalább egyet. Biztos örülne neki. De tényleg! Nem gondolkoztál el ezen?
2010. július 22. 14:03
Idézet (Bessie @ 2010.07.22. 12:52)
Wáo. Nagyon jók. Egyébként az jutott eszembe, hogy miért nem "mutatod" meg Kellannak az alkotásaidat? Legalább egyet. Biztos örülne neki. De tényleg! Nem gondolkoztál el ezen?
Örülök, h teccenek...
Lehet,h hülyének fogok tünni, de h tudnám megmutatni neki...?
amúgy már gondolkodtam ezen... Lehetséges,h örülne nekik...
2010. július 22. 14:25
1 felhasználónak tetszik:
Zsüdi
2010. július 22. 17:44
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline |
Csodálatosak a rajzaid Ügyes vagy!
2010. július 22. 19:29
BessieJung Kook |
Idézet (Blackheart.com @ 2010.07.22. 14:03)
Örülök, h teccenek...
Legegyszerűbb módja a Twitter. Ott küldhetsz neki üzeneteket, képeket. Juj, tedd meg. Kíváncsi vagyok mit fog mondani. Egyébként olyan kedves mindenkivel. Szoktam olvasgatni az üzeneteit.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.