Steven Spielberg és Tom Hanks új 10 részes minisorozata, ami a Band of Brothers-höz (Elit Alakulat) hasonlóan amerikai katonák igaz történetét mutatja be, ezúttal a japánok elleni harcokra fókuszálva a 2 világháború alatt. Valamikor idén fogják leadni.
http://www.imdb.com/title/tt0374463/
http://www.pararesearchteam.com/ThePacific.html
Trailer.
És hogy kép is legyen, itt egy a forgatásról, sajnos más HQ képeket eddig nem igazán találtam.
The Pacific / The Pacific: A hős alakulat (2010)
2010. április 19. 21:30
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7115 Csatolások: 43451 Azonosító: 19754 offline |
Csodálkozom, hogy lement a sorozat fele és még nem volt róla topic! Remélem, hasonló mennyiségű kép jön össze, mint az Elit Alakulat-nál.
2010. május 02. 19:48
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Lehet, azért van róla kevesebb szó, mert komolyabb témájú sorozatról van szó, ráadásul ma már nem csak a HBO-n lehet elcsípni normálisabb sorozatot, kicsit nagyobb a választék, így a sok bába között elveszik a gyerek. Személy szerint ugyan nézem, de nem tartom olyan jónak, mint az elődjét. Lehet bennem van a hiba, de itt alig tudok arcokat megjegyezni, a karakterek sem válnak el annyira egymástól, mint a BoB-ben. Technikailag ugyan nagyon pengén van megcsinálva, de mint mondtam a 3 fő karakter szerintem kevés (különösen azért, mert hol szerepelnek, hol nem, így a saját történetük kicsit elveszik az egészben).
Aki nem látta, annak nem akarom elvenni a kedvét tőle, mert ez egy igen kiváló sorozat, de nálam a kedvenc továbbra is a BoB marad.
Aki nem látta, annak nem akarom elvenni a kedvét tőle, mert ez egy igen kiváló sorozat, de nálam a kedvenc továbbra is a BoB marad.
2010. május 04. 05:54
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Idézet (ventura @ 2010.05.02. 20:40)
Én még nem kezdtem el nézni, de be van tervezve, hamarosan elkezdem.
Nagyon helyes! Bár a helyedben B. én már megvárnám az utolsó két részt is, és egyben nyomnám le. (Egyébként valaki meg tudná mondani, hogy szinkroonosan milyen? A BoB-é tetszett, bár egy-két éktelen nagy marhaság volt abban a fordításban)
2010. május 04. 19:34
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7115 Csatolások: 43451 Azonosító: 19754 offline |
Idézet (otyg @ 2010.05.04. 05:54)
(Egyébként valaki meg tudná mondani, hogy szinkroonosan milyen? A BoB-é tetszett, bár egy-két éktelen nagy marhaság volt abban a fordításban)
Csak szinkronosan nézem, de eddig nem kellett a hajamat tépni. Korrekt.
2010. május 21. 01:08
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Én pár részt láttam egy ismerősömnél. Asszem a 7-8-9. részt. Nem hiszem, hogy elkezdeném nézni, mert amíg az egyik szereplő (Eugene) története érdekel, addig a másiké pl nem (John Basilone).
De aztán kitudja mit hoz a sors.
De aztán kitudja mit hoz a sors.
2010. május 21. 06:09
otyg |
Idézet (ventura @ 2010.05.18. 22:25)
Most én is ezen gondolkodom, hogy feliratosan vagy szinkronosan nézzem...
Várom a véleményeket..
Várom a véleményeket..
Én feliratosan néztem, nem volt rossz, bár az utolsó részeknél előfordult, hogy e felirat egy része nem volt lefordítva, de nem olyan zavaró a dolog. Viszont így a 10. rész után sokkal határozottabban tudom kijelenteni, hogy alatta marad a BoB-nek. Valahogy itt az volt az érzésem, hogy a csatajeleneteket ki akarták tölteni egy pici történettel. Az utolsó rész végén, mikor mutogatták az arcokat, kb 4-5-ről tudtam, hogy ki is volt a sorozatban. A BoB-ben pedig mindről tudtam.
John Basilone története szerintem semmivel sem rosszabb, mint a többieké, sőt ha az Iwo Jimás részt nézem, akkot ő volt talán a leginkább érdekes számomra (a BoB-nél maradva amolyan Richard Winters féle katona volt, akinek ugyan a sorozat nagy részében kevés szerep jutott (hadikötvény árulás), de amikor kellett, akkor nagyon odatette magát).
2010. május 21. 13:49
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (otyg @ 2010.05.21. 06:09)
John Basilone története szerintem semmivel sem rosszabb, mint a többieké, sőt ha az Iwo Jimás részt nézem, akkot ő volt talán a leginkább érdekes számomra (a BoB-nél maradva amolyan Richard Winters féle katona volt, akinek ugyan a sorozat nagy részében kevés szerep jutott (hadikötvény árulás), de amikor kellett, akkor nagyon odatette magát).
Biztos így van, de én pont azt az egy részt láttam "tőle", amikor megházasodik meg a többi. Azt untam, de lehet azért, mert nem ismertem.
2010. május 24. 17:02
A méretekből ítélve háttérképek, de nem akartam külön topicot nyitni. Inkább iderakom őket, mert legalább ez a topic "életben" van.
2 felhasználónak tetszik:
standoffan,
Éowyn
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.