Starity

Madonna koncert Budapesten?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. január 31. 11:50 #1
Trinny
Trinny
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.28.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Offline offline
Bár magyarországi koncert is szerepel Madonna nyári európai turnéjának programjában, errõl még nem született végleges megállapodás.

Mint a Live Nation Hungary koncertügynökség pénteken közölte, a tárgyalások - ellentétben az énekesnõ honlapján közöltekkel - még jelenleg is folyamatban vannak, így errõl semmi biztosat nem tudnak mondani.

Madonna pénteken bejelentett, Sticky and Sweet Tour címû koncertsorozata július 4-én Londonból indul, s Szlovénia fõvárosában, Ljubljanában fejezõdik be augusztus 20-án.

A világsztár eddig megerõsített programja szerint a két brit koncerten kívül Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban és Németországban koncertezik. Augusztusban skandináv országokban, majd Prágában, Varsóban és Münchenben is megörvendezteti rajongóit.
A honlap tényként közli, hogy Madonna a nyár folyamán fellép Marseille-ben, majd Bulgáriában, Magyarországon, Szerbiában, Oroszországban és Romániában is, de megjegyzi, hogy ezeknek a koncerteknek még nincs rögzített idõpontja.
A hétszeres Grammy-díjas énekesnõ Paul Oakenfolddal turnézik majd. Õt a modern klubkultúra egyik legfontosabb személyiségének tartják. Ismert producer, a világ legjelentõsebb lemezlovasaként tisztelik. Oakenfold dolgozott többek között a Rolling Stonesszal, a U2-val, Justin Timberlake-kel, a The Cure és a Massive Attack együttessel.

A Sticky and Sweet turné elsõ szakaszát a múlt évben 58 városban 2 millió 350 ezer ember látta-hallotta, több helyszínen hetvenezernél is többen voltak jelen a koncertjén.

Madonna tavaly megjelent Hard Candy címû albuma a világ 37 országában a lista elsõ helyén kezdett, az album két dala Grammy-jelölt. A 4 Minutes-t Justin Timberlake-kel énekli. Legutóbb tavaly nyert Grammyt a The Confessions Tour hosszú videofilmjével.
Forrás MTI
2009. február 01. 10:11 #2
AvidDiva
AvidDiva
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.11.25.
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 44481
Offline offline
from Madonna.com

MADONNA'S 'STICKY & SWEET TOUR' GOES BACK ON THE ROAD SUMMER 2009
Special Guest Paul Oakenfold To Open All Shows.

MOST SUCCESSFUL CONCERT TOUR OF 2008 VISITS 22 MARKETS BEGINNING JULY 4 IN LONDON
Tour To Thrill Audiences In 13 First Time Stops for Material Girl


January 30, 2009 - Los Angeles, California... For Immediate Release

Madonna's phenomenally successful 'Sticky & Sweet Tour', already the #1 Biggest Grossing Tour in history for a solo artist, will embark on another series of shows beginning July 4th in London. (Schedule follows this release). Stops will include appearances in never before played markets such as Werchter Belgium, Marseille France, Hamburg Germany, Oslo Norway, Helsinki Finland, Tallinn Estonia, Ljubljana Slovenia as well as stops in Romania, Hungary, Serbia and Bulgaria it was confirmed today by Live Nation. Additional appearances by Madonna will include return visits after more than 15 years to Madrid, Gothenburg and Munich.

"This is a first for me. I've never extended a tour before. I'm excited to be going back on the road, visiting places I've never been and returning to places I love" commented Madonna about the new run of dates.

Raves around the globe for the tour include the London Times which remarked, "In the premiere league of song-and-dance spectaculars, the queen of pop remains unrivaled and undefeated." "The choreography, visuals and live talent were world class and mind-blowingly well executed, intelligent and witty," glowed The Independent (UK).

In 2008, the 'Sticky & Sweet Tour' was seen by 2,350,285 fans in 58 cities. With record breaking ticket sales everywhere, including 650,000 tickets sold in her series of South American dates, 72,000 tickets at Zurich's Dübendorf Airfield - the largest audience ever assembled for a show in Switzerland, 75,000 tickets in London and four sell outs in New York's Madison Square Garden (60,364 tickets).

"This new run of dates will further solidify Madonna's position as one of the top selling touring artists of all time," said Arthur Fogel, Live Nation's Chairman of Global Music and CEO of Global Touring/Artist Nation.

Special Guest for Sticky & Sweet 2009, Paul Oakenfold has long been one of the most important - if not the most important - name in modern club culture. He has remixed The Rolling Stones U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dog, Muse New Order, The Cure, Massive Attack and even Elvis Presley and produced The Happy Mondays. The two time Grammy nominee is in the Guinness Book of World Records for being the biggest DJ in the world. His new artist album, 'Pop Killer' is due out later this year.

Madonna's multi-Grammy-nominated CD 'Hard Candy' debuted at Number One in over 37 countries.


MADONNA 2009 'STICKY & SWEET TOUR' SCHEDULE

04 July - London, United Kingdom - The 02 London - On sale Feb. 06
07 July - Manchester, United Kingdom - MEN Arena - On sale Feb. 06
11 July - Werchter, Belgium - Festivalpark - On sale Feb. 07
14 July - Milan, Italy - San Siro - On sale Feb. 06
21 July - Barcelona, Spain - Olympic Stadium
23 July - Madrid, Spain - Vicente Calderon
28 July - Hamburg, Germany - Trab-Arena Hamburg Bahrenfeld
30 July - Oslo, Norwary - Vallehovin - On sale Feb. 09
04 Aug - Tallinn, Estonia - Tallinn Song Festival Ground
06 Aug - Helsinki, Finland - West Harbour - On sale Feb. 09
09 Aug - Gothenburg, Sweden - Ullevi - On sale Feb. 09
11 Aug - Copenhagen, Denmark - Parken - On sale Feb. 09
13 Aug - Prague, Czech Republic - Chodov Natural Amphitheatre
15 Aug - Warsaw, Poland - Bemowo Airport
18 Aug - Munich, Germany - Olympic Stadium
20 Aug - Ljubljana, Slovenia - Hippodrome

In 2009, Madonna's 'Sticky & Sweet Tour' will also visit Marseille in addition to performances in Bulgaria, Hungary, Russia, Romania, and Serbia.
2009. február 03. 08:32 #3
Trinny
Trinny
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.28.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Offline offline
A popdíva még sosem lépett magyar színpadra, de nyáron végre megteszi!

sokáig kellett várni rá, de most úgy tûnik, hamarosan Budapesten is színpadra lép Madonna! Az 50 éves popdíva tavalyi Sticky&Sweet turnéja akkora sikert aratott világszerte, hogy a szervezõk úgy dönöttek, 22 további helyszínnel bõvítik az állomások sorát. Ezek között pedig végre ott van Budapest is!

A koncert pontos idõpontja és helyszíne egyelõre még nem ismert, de az énekesnõ hivatalos sajtóközleményében szerepel Magyarország neve, így szinte biztos, hogy fellép nálunk.

A hírek szerint augusztus vége felé láthatjuk a világsztárt a 22 állomásos turné budapesti helyszínén. A koncertkörút érdekessége, hogy az énekesnõ 13 olyan országba is ellátogat, ahol még eddig soha nem énekelt (Románia, Bulgária, Szerbia..stb); hazánk is ez utóbbi csoportba esik.

A történelem legnagyobb és a tavalyi év legsikeresebb turnéja Madonna 2008-as "Sticky & Sweet Tour"-ja volt. A Live Nation szervezte koncertkörút 58 országban járt és majdnem két és fél millió rajongó látta a show-t.

"Ez az elsõ alkalom, hogy kibõvítjük a turnét, még sohasem tettünk ilyet. Izgatott vagyok, hogy újból útrakelünk és így eljuthatok olyan helyekre, ahol még sosem jártam..." - kommentálta Madonna az új idõpontokról szóló hírt.

A különleges vendég pedig nem más, mint a világ egyik leghíresebb DJ-je, Paul Oakenfold lesz.
2009. február 03. 08:55 #4
Josh_
Josh_
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.12.09.
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Offline offline
Zajlanak még a tárgyalások, ami ad némi izgulni valót. Ennek ellenére, remélem, összejön a dolog. Megtisztelõ lenne, ha 25 év zenei pályafutás után, végre Magyarország is felkerülne Madonna képzeletbeli térképére. cool.gif
2009. február 03. 13:27 #5
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12508
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Idézet(Josh_ @ 2009. February 3. - 08:55)
Zajlanak még a tárgyalások, ami ad némi izgulni valót. Ennek ellenére, remélem, összejön a dolog. Megtisztelõ lenne, ha 25 év zenei pályafutás után, végre Magyarország is felkerülne Madonna képzeletbeli térképére.  cool.gif


én meg 25 év után elhajtanám a sunyiba - évekig próbálták meghívni, de õ kötötte az ebet a karóhoz, hogy õ bizony volt kgst országokban nem fog koncertezni ... én meg azóta nem veszem meg a lemezeit ... ne nekünk legyen már megtisztelõ, hogy fellép - itt is sokan szeretik mint a világ többi táján, legyen õ meg tisztelve, hogy még kiváncsiak rá ...
2009. február 03. 18:10 #6
Josh_
Josh_
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.12.09.
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Offline offline
Idézet(_ToTo_ @ 2009. February 3. - 13:27)
én meg 25 év után elhajtanám a sunyiba

Akkor kicsit bõvebben fogalmazok.

Egyfelõl igazat adok neked, mert õ tisztelhetné meg a rajongóit, akik évek óta imádják, pénzt és fáradságot nem kímélve, azzal, hogy eljön, élõben fellép, gondolván arra, hogy nem mindenkinek engedi meg az anyagi kerete, hogy más országba utazzon koncertekre. Lejjebb vehetne az egoizmusából, örüljön, hogy meghívjuk.

Másfelõl Madonna az Madonna. Amikor meghallottam a hírt, biztos voltam benne, elsõre, könnyen nem sikerül elhozni. Tulajdonképpen ez is valahol az imázs része. Már látom a cikkeket. "Végre, Magyarországon a pop királynõje." "A legenda koncertje hazánkban ". Sokan pedig arra fognak gondolni, lám milyen jó fej és kegyes, hogy bevette szerény országunkat a monumentális világ körüli turné soraiba. Valahol az elérhetetlenségét bizonyítja, hogy õ biza nem a tucatsztárok egyike. Az õ kegyeiért harcolni kell. Természetesen a pénzt, mint húzóerõt, most nem említeném.

Én szurkolok. Nem magam miatt, mert biztosan nem megyek, de valahol átérzem a Madonna rajongók izgalmát. Most vagy soha alapon. smileeee.gif

Egyébként maga a tény bántó, hogy megáll az élet Bécsnél és csak hosszas tárgyalás, ki tudja milyen alkuk, pénz árán sikerül a zenei élet kitûnõségeit idecsábítani. sad.gif
2009. február 11. 16:46 #7
roland2
roland2
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.19.
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 32623
Offline offline
Madonna Budapesten. Ez most már biztos.

Részletes információk, érdekességek és letöltések EZEN AZ OLDALON: www.madonna.co.hu

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!