Starity

Pamela Andersont megtámadták

2011. január 05. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pamela Anderson halálra rémülhetett, amikor egy angliai vonaton meg akarta támadni egy őrült rajongója.

hirdetés
Pamela Andersont megtámadták

A Baywatch egykori sztárja épp Liverpoolban járt, és egy pantomim előadásban vett részt, majd miután hazaindult, a liverpooli Lime Street pályaudvaron sétált, és egy számára ismeretlen férfi követni kezdte a kocsik mellett.

„Amikor vonatra szállt, a férfi is jött utána. Lökdösni kezdte, több embernek kellett lefognia a férfit, lefújták, hogy meg tudják állítani. Pamela nagyon megrémült, de megkönnyebbült, hogy még azelőtt megállították, hogy bármi baj történt volna” – mesélte az egyik utas.

A brit közlekedési rendőrség szóvivője elmondta: „A férfi szóban bántalmazta az alkalmazottakat, miután felszólították, hogy mutassa a jegyét. Amikor többszöri felszólítást követően rátámadt egy kollégánkra, letartóztattuk. Az intézkedő rendőröknek spray-t kellett használniuk a megfékezéséhez.”

Így tehát szerencsére Pamelának semmi baja nem esett, és épségben eljutott Londonba. A színésznőt legközelebb a Hollywood and Wine című alkotásban láthatjuk.. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek