Starity

Fergie zsűritagként is bizonyíthat

2011. január 05. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fergie a legtehetségesebb énekesekről dönt az Avon Voices zsűritagjaként. Szerinte a megmérettetés hatalmas lehetőséget ad a fiatal tehetségeknek.

hirdetés
Fergie zsűritagként is bizonyíthat

Az AVON egy pillanatra elszakad a kozmetikumoktól, és egy tehetségkutató műsort indít. A december elején indult AVON Voices zsűritagjaként Fergie izgatottan várja a legtehetségesebb énekesnők videóit.

“Mivel eléggé ambiciózus vagyok, úgy gondolom, hogy a verseny mindkét részére jelentkeznék, énekelnék és dalt is írnék. A dalválasztással kicsit gondban lennék. A hangulatom döntené el, hogy melyik slágert választanám. Én azt javaslom mindenkinek, hogy a listában találja meg azt a dalt, ami igazán, a lehető legjobban megmutatja az egyéniségét” – mesélte Fergie, aki azt is elmondta, a lényeg a természetesség.

Az énekesnő kiskorában Madonnáért rajongott, ma pedig rá tekintenek példaképként.

“A legfontosabb dolog, amit a karrierem során megtanultam, hogy nem szabad leterhelned magad. Meg kell találnia az embernek az egyensúlyt a munkája és a magánélete között” – mondta az énekesnő, aki már kíváncsian várja, ki lesz az AVON Voices befutója, amelyre február 13-ig lehet egy-egy produkció videójával jelentkezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek