Starity

Chenoáé a legjobb album Spanyolországban!

2011. január 05. 14:02   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chenoa 2010-ben is tarolt. Promóciók és koncertek sokasága, nem is beszélve idén megjelenő, legújabb albuma munkálatairól. Az énekesnő decemberben vehette át Madridban a legjobb albumért járó Shangay-díjat.

hirdetés
Chenoáé a legjobb album Spanyolországban!

A Shangay magazin 2010. decemberében adta át elismerő díjait egy gála keretei között Spanyolországban, a madridi Colosseum Színházban. A lap tavaly ünnepelte fennállásának 10 . születésnapját, ennek alkalmából pedig elismeréseket adományozott több kategóriában is. A Shangay Chenoa 2009-es, Desafiando la gravedad című lemezét választotta a 2010-es év legjobb nemzeti albumának.

A díj átadásáért Miguel Ángel Muñoz és Tania Llasera volt a felelős, ők nyújtották át az ideges és izgatott Laurának az elismerést. Chenoa pedig őszintén meghatódva hálálkodott;

„Köszönöm, a családomnak, a barátaimnak és minden chenoistának, aki szavazott rám, mint egy őrült. Bolondok vagytok, de szeretlek, imádlak benneteket!” – örült a gyönyörű énekesnő, aki – nem mellesleg – igazán lélegzetelállító ruhakölteményben jelent meg az ünnepségen.

Az argentin születésű szépség egyébként le sem tagadhatná, hogy boldog. Csak úgy tündököl. Köszönhető mindez annak, hogy nemrég megtalálta párját señor Alain Cornejo személyében, mindemellett rajongói töretlenül szeretik, és díjat is nyert. Mi mással is hálálhatná meg támogatói szeretetét, bizalmát és elismerését, mint egy vadonatúj stúdióalbummal?! A hírek szerint 2011 nyarán már hallgathatjuk is!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek