Starity

Példátlan összefogás a versenyzők között

2011. január 05. 18:06   |   Szerző: Babykéém

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 4-én a tehetségkutató sztárjai példátlanul összefogtak a „Hajrá Peti!” alapítványért. A számhoz nemsokára elkészül a videoklip is.

hirdetés
Példátlan összefogás a versenyzők között

19 énekes és énekesnő vett részt a jótékonykodásban, hogy segítsenek egy kisfiúnak, aki 2006. december 2-án, 2 évesen félrenyelt és leállt a légzése. A mentősök újraélesztették, de megvakult, és testének nagy része le is bénult. A kisgyereket gégekanül-beültetés mentette meg, de ezeket a műtéteket csak külföldön végezhették el. Ezért a család barátai megalapították a Hajrá Peti! elnevezésű alapítványt, ami segített, hogy kivigyék a kisfiút Kínába. Azóta Petike már jobban van, az alapítvány pedig a hasonló sorsú gyerekeken továbbra is segít.

A jótékony cél mellé Shodeinde Dorka, Szabó Mariann, Kállai-Kiss Zsófia, Pély Barna, Bartók Eszter, Galambos Dorina, Szolnoki Péter, Gerendás Péter, Váczi Eszter, Nagy Adrienn és Hajdu Klára állt, de Mező Misi (Magna Cum Laude), Nagy Laci (Gitano), Kolipka Évi, Pripojszki Mátyás, Kovács Gréta a (Soho Music Band) és Petrik György (Mr. PapaGiorgio) hangja is felcsendül a dalban. A szám pedig a Váltsd valóra címet kapta.

„Ismerősök útján értesültem Petiről, és nagyon tetszett az ötlet, hogy énekeljünk közösen egy dalt. Jelenlétemmel én is szeretnék segíteni abban, hogy felhívjuk a figyelmet az agykárosodott gyerekek megsegítésére” – nyilatkozta Barna.

„Jó ügynek tartom, ezért vállaltam a közös produkciót. Ráadásul egy jó társaságban, példaképeimmel, köztük Szolnoki Péterrel, Royjal, Bartók Esztivel és Somló Tamással énekelhettem!” – mondta Szabó Mariann.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek