Starity

Macaulay Culkin és Mila Kunis különvált

2011. január 05. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb sztárpáros vetett véget kapcsolatának: ezúttal Mila Kunis és Macaulay Culkin útjai váltak külön.

hirdetés
Macaulay Culkin és Mila Kunis különvált

Mila Kunis és Macaulay Culkin sajtósai 2002-ben hozták nyilvánosságra a pár kapcsolatát. 2006-ban szó volt arról, hogy eljegyzik egymást, de a Fekete Hattyú sztárja egyértelműen tagadta a felvetést. 

A színésznő ügynöke a minap viszont elárulta, hogy Mila és Macaulay útjai egy ideje végleg különváltak: „A szakítás békésen zajlott, és továbbra is közeli barátok maradnak” – a dolog több hónapja történt, de Ms. Kunis új mozija miatt titokban tartották, hiszen nem lett volna túl szerencsés, ha tehetsége helyett szakításáról zengenek ódákat.

Mila egyébként nagyon szerette a színészt, egy interjúban a következőket nyilatkozta róla: „…Ő egy csodálatos, egyszerű pasi, és valószínűleg a legelragadóbb személy, akivel valaha találkoztam. Nagyon okos, kedves, édes. Sajnos ezek olyan tulajdonságok, amiknek az emberek nem akarják őt elképzelni.”

Szerelmüket leginkább csendes, botránymentes együttélésként lehet jellemezni, annak ellenére, hogy Milát már egy ideje Justin Timberlake-kel hozzák hírbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek