Starity

Janicsák Veca rajongói találkozóra készül

2011. január 05. 21:09   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktorban a Legjobb énekesnő címet kiérdemlő Veca hatalmas népszerűségre tett szert, rengeteg szeretetet kap; most ő szeretne köszönetet mondani: közönségtalálkozót szervez.

hirdetés
Janicsák Veca rajongói találkozóra készül

Csaknem százezren csatlakoztak Janicsák Veca facebookos rajongói oldalához – míg ez a cikk íródik, valószínűleg össze is gyűlik a bűvös hatjegyű szám a Fókuszban látott riport után. Veca az élő show kezdetekor 3–4 ezer rajongóval indult, a csatlakozók száma egyre csak növekedett: a kiesése után csaknem 20 ezren lájkolták az oldalt.

Az énekesnőnek eddig nem nagyon volt alkalma megköszönni a hatalmas támogatást – most viszont első közönségtalálkozójára készül, hogy így nyilvánítsa ki szeretetét a rajongóiból álló „családja” iránt. Százezer köszönet – stílusosan így nevezték el azt a kis beszélgetős délutánt, ami január 8-án, szombaton lesz a főváros Mammut II bevásárlóközpontjában, azon belül is a Jam Pubban, délután 2-től 5-ig. A jegyeket – a vidékiek esélyegyenlőségéért – kizárólag a www.koncert.hu oldalon lehet megvásárolni, ami száz+ezer forint, azaz 1100 Ft-ba kerül, és tartalmaz egy somlói desszertet, valamint egy üdítőt is.

Veca ezek után továbbra sem lassít, másnap már Szegeden tart klubtalálkozót, folyamatosan fellépni jár, fotózásokra rohan, interjúkat ad – ebben a hónapban is számtalan újság címlapján látható. Igazi első lemeze  – merthogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel Vecának is kiadtak egy tíz X-faktoros dalt tartalmazó korongot – kiadási dátuma pedig egyelőre még hadititok, de elmondta a Fókusz kérdésére, hogy saját albuma is hamarosan jön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek