Starity

Keira Knightley remek barát

2011. január 05. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carey Mulligan és Keira Knightley, a két barátnő már forgatott is együtt, s Carey elmondása szerint Keira remek barátnő.

hirdetés
Keira Knightley remek barát

Carey Mulligan már játszott együtt Keirával, erre példa a  Büszkeség és balítélet című film. Mára már elég mély lett a baráti kapcsolatuk, s Carey elárulta, hogy Keira Knightley az a fajta barát, akire mindig lehet számítani, s lehet hozzá fordulni a bajban.

„Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy ő is benne lesz. Testvéreket alakítottunk, amikor megismerkedtünk, és tényleg olyanok vagyunk egymásnak, mint a család, ez a kötelék látszik a filmen is – mesélte Carey, majd így folytatta: – Keira az a barát, akit felhívhatok, ha bajban vagyok, vagy ha összetörték a szívem. Biztosan beül velem valahová egy italra és ott lesz, hogy támogasson. Mindig ott van azok számára, akiket szeret, amióta ismerem, egyetlen születésnapomat sem hagyta ki, ő érkezik először, és ő indul haza utoljára.”  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek