Starity

Bear Grylls újabb túlélőtippjei

2011. január 06. 15:03   |   Szerző: husih96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bear Grylls, aki 23 évesen, a legfiatalabb brit hegymászóként jutott fel a Mount Everest csúcsára, új évaddal bővíti túlélőműsorát.

hirdetés
Bear Grylls újabb túlélőtippjei

Bear Grylls A túlélés törvényei című műsorát 2006 óta forgatja, melyben számtalan, a túléléshez szükséges technikát mutat be a legszélsőségesebb körülmények között, a világ legkülönfélébb helyein. Bear Amerika legjobb túlélőosztagának legkiválóbb embere volt.

Az új évadban megjárja a kenguruk földjét, és egyik helyszínére még két nézőt is magával visz. Ám nekik sem lesz ez álomutazás, meglehet, hogy bogarakat kell enniük és egy vadállatokkal teli pusztában aludniuk.

A forgatás alatt a stáb sem eszik mást, mint a hadseregben megszokott túlélőcsomag tartalmát. Bear csak azt eheti, amit talál. A stáb elsődleges célja minél életszerűbben bemutatni a dolgot.

Ez a műsor rendkívül hasznos mindenki számára, létfontosságú információknak lehetünk tulajdonosai ezáltal, rengeteget lehet belőle tanulni, és ki tudja, mikor jön egy olyan helyzet, ahol fel kell használni.

Bear az évek során már több mint 48 veszélyes helyszínen volt, és mindet túlélte. A 6. évad január 12-én startol a Discoveryn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek