Starity

Megmutatta kislányát James Van Der Beek

2011. január 06. 14:02   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Van Der Beek bemutatta a tavaly szeptemberben született, Kimberly Brookkal közös kislányát, a kis Oliviát. A People magazinnak adott interjúban a névválasztásról is meséltek az újdonsült szülők.

hirdetés
Megmutatta kislányát James Van Der Beek

James Van Der Beek és felesége, Kimberly a People magazinnak adott interjújukban bemutatták első közös gyermeküket, a tavaly  szeptember 25-én született Oliviát.

A pár nyilatkozott a néválasztásról is; úgy gondolták, majd azután nevezik el gyermeküket, miután megszületett és meglátták.

„She looked like an Olivia , vagyis „Úgy nézett ki, mint egy Olivia. Ezt a különleges nevet kislányuknak amiatt adták, mert amikor először találkoztak Izraelben, sok időt töltöttek el egy olivafa alatt, mely számukra különleges volt. Amikor kiderült, hogy első közös gyermeküket várják, visszamentek ehhez a fához.

Elmondásuk szerint kislányuk az anyukája haját és az apukája szemeit örökölte. James Van Der Beek azt is elmesélte, hogy sokkal nyugodtabb kislánya születése óta, és mikor felveszi, energiával tölti őt fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek