Starity

Nessa örömlány lesz

2010. május 18. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High Scool Musical filmek sztárja boldog, hogy egy - egy örömlány karakterét formálhatja meg az elkövetkezendő két filmjében.

hirdetés
Nessa örömlány lesz

Vanessa Hudgens a valóságban ugyan nem egy szentéletű lány, de mégis minden filmjében jókislányt játszott... eddig. Elérkezett a pillanat, hogy kitörjön a gimis jótanuló szerepéből, és a Suckers Punch című film erre jó lehetőséget kínál, hiszen az alkotásban egy örömlányt formál meg.

A filmben egy harcos prostituáltat fog alakítani a hölgy, míg a közelgő Rent című musicalfeldolgozásban, még ennél is tovább romlik a helyzet, hiszen ott már drogfüggő is lesz. Nessa örül, hogy végre nem csak a HSM "Gabriella"-jat látják benne a filmesek, és annak is, hogy komolyabb szerepekre is alkalmasnak tartják.

Őszintén szólva, ez egy csomó dolog kombinációja… Nagyon szórakoztató, fantáziadús, és látnod kell ahhoz, hogy megértsd! Harcművészeteket tanultunk. A tengerészet különleges harcosaival edzettünk. Sokat lövöldöztünk. Nagyon üdítő volt! Már ordítottam, mert olyan keményen toltuk a dolgot. De hihetetlen, amit nyersz belőle. Amikor ilyen messzire eljutsz, akkor eljutsz egy bizonyos Zenbe is, és akkor tudod, hogy bármit megtehetsz. Felemelő érzés… - vallotta be a sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek