Starity

Mádai Vivien hatalmas lehetőséget kapott

2011. január 06. 15:03   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mádai Vivien újonc még a szakmában. A 21 éves lány jelenleg egyetemista, ezért úgy gondolja, hatalmas lehetőséget kapott az élettől.

hirdetés
Mádai Vivien hatalmas lehetőséget kapott

Hétfőtől a NekedValó, a Való Világ kibeszélőshow-ja Mádai Vivien és Istenes Bence vezetésével már látható az RTL Klubon. Bencét a nézők már megismerhették a VIVA televízió VJ-jeként, ám Vivien teljesen új a szakmában. A fiatal lány jelenleg Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán tanul, ennélfogva úgy gondolja, hogy 21 évesen igazán új ajánlatot kapott.

„Huszonegy évesen ez egy nagyon jó lehetőség, hiszen így már most kezdem látni, milyen ez a pálya, nem csak a diploma megszerzése után. Szeretnék kipróbálni többféle dolgot, nulla tapasztalattal nehéz arról bármit mondani, hogy milyen irányba szeretnék továbbmenni” – nyilatkozta az Origo hírportálnak, majd hozzátette, a továbbiakban szívesen vezetne magazinműsorokat, akár komoly, akár bulvár témában, de a valóságshow sem áll tőle távol; az első három szériának rajongója volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek