Starity

Nem lesz Magyarországon Burlesque!

2011. január 06. 19:07   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még csak kevesen tudják, már most óriási csalódást okozott a hír, mely szerint – egyedülálló módon – kizárólag hazánkban nem mutatják be a 2010-es és nagy eséllyel a 2011-es év sikermusicaljét, a Burlesque-et.

hirdetés
Nem lesz Magyarországon Burlesque!

A hír akkor került először napvilágra, amikor több ismert filmes portálon levették a premierfilmek listájáról a musicalt. A későbbiek során egyre több megerősítést tapasztalhattunk, és végül a hét elején beismerte a film magyar forgalmazója, az Intercom, hogy a Burlesque (Díva) nem kerül vetítésre hazánkban.

Már most nagy csalódásnak adnak hangot a rajongók, de a rengeteg érdeklődőt is lesújtotta a hír, pedig még nem is terjedt el túlzottan. A bejelentés ellenére még sok helyen láthatóak plakátok és promóciós eszközök, amit minden bizonnyal sokáig láthatunk még, hiszen a kiadó szerint a film DVD-n azért meg fog jelenni. 

Az okok egyelőre nem ismertek, mindenesetre, ha a mozikba került volna a film, biztosan nagy siker elé nézhetett volna, mivel rengetegen érdeklődtek a háromszoros Golden Globe-jelölt alkotás iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek