Starity

Porig alázták Megan Foxot!

2010. május 18. 16:04   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan Fox csak egy kávét akart inni a helyi kávézóban, amikor egy rajongója odalépett hozzá. Ezzel nem is lett volna gond, ha nincs ott a féltékeny barátnő.

hirdetés
Porig alázták Megan Foxot!

Megan Fox egy csésze kávéra ugrott be a Starbucks kávézólánc egyik nyugat-hollywoodi üzletébe, és sorbanállás közben hozzálépett egy rajongója, aki ódákat kezdett zengeni róla, pedig mellette állt a barátnője! A nő egyre féltékenyebben nézte a jelenetet, és nem bírta sokáig szó nélkül: dührohamot kapott, és üvöltve osztotta a sztárt:

„Nehogy már sokat képzelj magadról, se a szád, se a melled nem igazi!”

– ripakodott rá a színésznőre, aki először szóhoz sem jutott, megpróbált úgy tenni, mintha meg se hallaná a szitkokat, majd meg sem várta, míg kiszolgálják, inkább pironkodva a kijárat felé vette az irányt!

Ugyan nem hisszük, hogy a kínos szitu komoly lelki sérülést okozott Megannak, de azért biztos megborult néhány órára.

A Transformers 3 forgatási munkálatai amúgy már megkezdődtek, de a színészek még nem dolgoznak, mert egyelőre olyan jeleneteket vesznek fel, amelyekhez nincs szükség hús-vér szereplőkre.

Az akciófilm magyarországi bemutatóját 2011 júliusára ígéri a forgalmazó cég.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek