Starity

Lady Gaga ismét meglepte rajongóit

2011. január 06. 20:08   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gagától nem sok fellépést lehetett látni turnéján kívül, most azonban ellátogatott New Yorkba is, hogy meglepje rajongóit egy rendhagyó fellépéssel.

hirdetés
Lady Gaga ismét meglepte rajongóit

Lady Gaga szereti meglepni a rajongóit kisebb fellépésekkel vagy együttműködésekkel. Ez szerdán sem történt másképp, hiszen fellépett a Plaza Hotel híres szórakozóhelyén, az Oak Roomban, New Yorkban. Párjával, Lüc Carllal érkezett, és most sem hazudtolta meg magát, mivel ugyanúgy kirívő öltözékben érkezett meg.

Gaga egy énekes és trombitás barátja kíséretében adta elő a két jazzdalt, a Someone to Watch Over Me-t és az Orange Colored Sky-t. A klub személyzete értesítette az embereket Twitter-oldalukon, hogy jöjjenek el megnézni az előadást: „Gyertek el az Oak Roomba, és nézzétek meg, ahogy Lady Gaga táncol és énekel! Hihetetlen!”

Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő ellátogatott a helyiségbe, hiszen szeptemberben – szintén egy meglepetés-előadás kereteiben – ugyanitt lépett fel. A szórakozóhely dolgozói azt mondták akkor, hogy barátja, Brian Newman miatt jött el; elénekelt három dalt, de mindezt ingyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek