Starity

Megan Fox depressziós?

2011. január 07. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A férfiak álma volt, mára viszont úgy néz ki, mint egy csontkollekció. Megan Foxért már barátai is kezdenek aggódni, hiszen a súlya már közel sem egészséges.

hirdetés
Megan Fox depressziós?

Megan Fox úgy érzi, hogy eddigi karrierje során csak a teste miatt kapott elismeréseket. Egy ideig élvezte is. Melyik hölgy ne örülne a „Világ Legjobb Nője” kitüntetésnek? Miss Fox azonban egyre inkább úgy érzi, hogy karrierjét hátráltatja csábos külseje, ezért drasztikus változtatásokba kezdett.

Az erőteljes fogyókúrára azért volt szükség szerinte, hogy eltűnjenek kerek idomai, és végre ne a teste legyen a fő téma, ha szóba kerül a neve, hanem színészi teljesítménye. Jelenleg olyan vékony, hogy 0-ás méretnél kisebb ruhát kell hordania. Barátai és férje is kezd aggódni a lány egészségéért, aki úgy tűnik, hogy egyre jobban a diéta rabja lett.

„A súlya felét elvesztette az elmúlt 8 hónapban, esküszöm. Még tovább és tovább akar fogyni. Mindezt azért, hogy komolyan vegyék színésznőként. Tönkre fogja tenni magát” – mondta egy közeli barát.

Pszichológusok szerint Miss Fox fogyókúrája komoly depressziós tünetekre utal. Elégedetlensége miatt hamar kórházba is kerülhet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek