Starity

Lady Gaga és a Polaroid közös projektje

2011. január 07. 21:09   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 6-án a Polaroid – Lady Gaga közreműködésével – bemutatta legújabb termékét.

hirdetés
Lady Gaga és a Polaroid közös projektje

Lady Gaga tavaly írt alá egy szerződést a Polaroid céggel. Tegnap, Las Vegasban bemutatták első közös terméküket a „Grey Label” keretein belül – egy pár napszemüveg, aminek a lencséjébe kamera van szerelve. Az eseményt több százan követték az Ustreamen keresztül.

Lady Gaga fekete fátyolban, és hozzáillő fekete ruhában érkezett, ami mellé természetesen a szemüveget is viselt. Az énekesnő elmondta, hogy a szemüveggel készített képeket láthatjuk a lencséken, Bluetooth van benne, és USB-kompatibilis. A szemüvegek mellett bemutatott egy hordozható nyomtatót is, amivel ki tudunk nyomtatni okostelefonnal készített képeket. Gaga azt mondta, hogy a terméket azok a rajongói ihlették, akik elmentek a koncertjére. Miután megmutatta a termékeket ezt mondta: „Mosolyogjatok! Olyan k*****tt híresek vagytok!”

A Polaroid egyik vezetője szerint a termékek májusban kerülnek a piacra.

„Annyira szeretem ezeket a termékeket. Olyan büszke vagyok, hogy most itt lehetek. Megtiszteltek engem mint nőt és mint kreatív igazgatót is. És tényleg a saját kezem által tervezettek” – mondta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek