Starity

Exbarátnő-vélemények Hefner házasságáról

2011. január 07. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A három „régi barátnő” közül egyikük hét évig is ott lakott, ami alatt próbálta meggyőzni Hefnert a házasságról... ami most, csupán a legújabb barátnőnek sikerült – alig három év leforgása alatt.

hirdetés
Exbarátnő-vélemények Hefner házasságáról

Senki nem tagadhatja, hogy Holly Madison egykor adott elég időt Hugh Hefnernek, hogy megkérje a kezét. Nem több, mint hét éven át volt ugyanis az elsőszámú barátnője; a lány 2001-től egészen 2008-ig a híres-neves Playboy-villában élte mindennapjait. Holly mindig is „Hugh Hefner barátnőjeként” volt híres, Kendra Wilkinson és Bridget Marquardt között a csapat vezetője. Később azt is beismerte, hogy megpróbált teherbe esni a Playboy-alapítótól, mielőtt szakítottak.

Mikor a három lány kiköltözése után beköltöztek az új barátnők – Crystal Harris, Karissa Shannon és Kristina Shannon ikerpár személyében –, még „klónoknak” is nevezte őket.

Annak ellenére, hogy Holly hét évig Hefner elsőszámú barátnőjeként, a villa királynőjeként és a közönség kedvenceként tudhatta magát, mégsem az ő kezét kérte meg Hugh Hefner; hanem jelenlegi, 24 éves barátnőjéét, Crystal Harrisét.

„El sem hiszi, hogy Crystalnak sikerült beleegyeztetnie Hefet abba, amit ő annyira hosszú ideig próbált” – mondta egy ismerős.

Bár Holly egyelőre semmit nem árul el az érzelmeiről, egy rövid nyilatkozat erejéig el lehetett kapni.

„Nagyon meglepődtem rajta! Miután hallottam róla, meg akartam tartani a véleményemet, a műsoromon közölni – nyilatkozta a csalódott, 31 éves Holly a People magazinnak. – Hefet ott akartam szembesíteni a véleményemmel. Az epizód eléggé kínos, de igaz. Sokan gratuláltak neki Twitteren, de nekem ez személyesebb dolog.”

Hefner egykori barátnői másik kétharmada, Bridget Marquardt és Kendra Wilkinson is meséltek az ügyről. Egyikük sem lett szomorú, sőt, gratuláltak is a párnak. Míg Kendra csak Twitteren üzent nekik, Bridget sok-sok süteménnyel lepte meg az újdonsült párt.

„Nem lepődtem meg rajta. Tudtam, hogy nagyon-nagyon szerelmes. Mikor meghallottam, hogy hivatalosan is elvált az egykori feleségétől, Kimről, tudtam, hogy ez egy jel – kezdte Kendra, aki jelenleg Hank Baskett sportoló felesége, és egy közös kisfiú boldog anyukája. – Igen, tudom, hogy furcsa, hiszen ő idősebb. Nehéz meglátni kívülről, mi tetszett nekem benne, de amikor rólad szól az egész, magától értetődő.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek