Starity

A Givenchy különleges kollekciója

2011. január 08. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Givenchy divatház ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: egy különleges kampányt készített el, különleges modellekkel.

hirdetés
A Givenchy különleges kollekciója

A gyönyörű orosz modellt, Natasha Polyt ezúttal a Givenchy divatház kérte fel, hogy a 2011-es tavaszi–nyári kollekciójuk arca legyen. A szeptember–októberi divathéten Poly kisasszony nyitotta meg a márka show-ját, ám akkor még kérdéses volt, hogy kit kérnek fel a fotózásra.

Az idei kollekcióban leginkább a fekete és a fehér szín dominál, emellett kiemelkedő szerepet kaptak az leopárdmintás és áttetsző darabok is. Nagy hangsúlyt fektettek a vállak kidolgozására, míg annál kevesebbet a díszítésre.

A fotózás idei különlegességeként szolgált, hogy a divatcég ezúttal – a tavalyi transzszexuális modell után – egy igazi albínó férfit is felkért a munkára. „A különleges emberek nagyon közel állnak a világomhoz” – nyilatkozta Riccardo Tisci, a Givenchy kreatív igazgatója.

Natasha és Stephen Thompson mellett Mariacarla Boscono, Iris Strubegger és még néhány, kevésbé ismert lány is felkérést kapott a hamarosan debütáló kampányhoz. A csodás, fekete-fehér fotókat pedig a híres fényképészpáros, Mert Alas és Marcus Piggott készítette.

 
Fotó: models.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek