Starity

Nicolas Cage odavan új szerepéért

2011. január 08. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szellemlovas sztárja elmondta, mindig odavolt a lovagokért. Így tehát gyermekkori álma teljesült, amikor leszerződött a Season of the Witchre.

hirdetés
Nicolas Cage odavan új szerepéért

Az Oscar-díjas színész volt már fegyvercsempész, varázsló, de lovag még soha – egészen mostanáig. A színész természetesen azonnal kapott az alkalmon, amikor felajánlották neki Behman szerepét a Season of the Witch című filmben.

„Hogy mi vonzott a szerepben? Azt hiszem, pont a legjobbkor jött. Pontosan ilyen szerepet akartam. Szerettem volna egy valóban ijesztő filmben játszani, lovagot alakítani, kimenni az erdőbe hónapokra, és ettől a filmtől pontosan ezeket kaptam meg. Plusz az, hogy lovag legyek, gyerekkorom óta foglalkoztat, amikor még csak a hátsó kertben játszottam. És végre volt rá lehetőségem, ami valóban egy álom beteljesülése” – nyilatkozta Cage.

Az is előfordulhat, hogy a közeljövőben Magyarországon fog forgatni, mert a People-nek adott interjújában elmondta, teljesen elvarázsolta Ausztria és a közeli erdők.

„Nagyon sok jó tapasztalatom van az országgal kapcsolatban, van ott néhány igazán különleges hely. Olyan energiával találkoztam, ami ellenállhatatlan. Olyan érzés volt, mintha egy Grimm-mesében lettem volna, egy mágikus erdőben. Biztosan visszatérek még ide, de az is lehet, hogy a Kárpát-medencét veszem célul. Nagyon sok jót hallottam Magyarországról, és egyre többen jönnek ide. Ki tudja, talán én is beállok a sorba” – tette később hozzá, amikor a film forgatásáról faggatták.

A Season of the Witch január 27-én startol a magyar mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek