Starity

Megszületett a sztárpár első kisbabája

2011. január 07. 23:11   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap, azaz 2011. január 6-án egy Los Angeles-i kórházban megszületett a híres színész és a Victoria's Secret-angyal első gyermeke.

hirdetés
Megszületett a sztárpár első kisbabája

A 33 éves Orlando Bloom három évnyi randizgatás után kérte meg a 27 éves Victoria's Secret-angyal kezét, majd tavaly július elején össze is házasodtak.

Pár héttel később az US Weekly tudomására jutott, hogy a szépséges modell 4 hónapos terhes, s ezt Miranda a spanyol Vogue szeptemberi számában meg is erősítette.

„Világéletemben arra vártam, hogy anya legyek, és egészen biztos vagyok benne, hogy Orlando tökéletes apuka lesz” – mesélte az ausztrál  modell egy sydney-i napilapnak.

A topmodell többek közt azt is megerősítette egy sajtótájékoztatón, hogy gyermeke megszületése után nincsen tervbe véve, hogy főállású anya legyen, sőt, továbbra is modellkedni fog.

„Úgy gondolom, a karrier és a család összeegyeztethető. Kivételes helyzetben vagyok, mivel nem kötött a munkaidőm, s jut időm mindenre, amire szeretném. Gyermeket vállalni és terhesnek lenni egy nő számára az élet természetes folyamatai közé kell, hogy tartozzon, de ettől függetlenül nem érzem úgy, hogy le kellene mondanom arról a munkáról, amit szeretek csinálni. A példaképeim Heidi Klum, Adriana Lima és Alessandra Ambrosio, akik – habár sikeres modellek – boldog családjuk van.”

Miranda Kerr tehát kisfiúnak adott életet tegnap. Szívből gratulálunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek