Starity

A britek megszállják Amerikát

2011. január 08. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexandra Burke, JLS, Pixie Lott, Cheryl Cole... csak néhány név, akik habár származásukat tekintve európaiak, karrierjüket az Egyesült Államokban szeretnék beindítani.

hirdetés
A britek megszállják Amerikát

Azt mondják, az Amerikai Egyesült Államok a lehetőségek hazája. Talán, ez valóban így van, ugyanis 2011-ben rengeteg brit tehetség gondolta úgy, hogy az amerikaiaknak is szeretnék megmutatni, mit is tudnak valójában.

Cheryl Cole-ról már tudjuk, hogy az amerikai X Factor mentora lesz, és már szerződést is kötött egy zenei kiadóval, miszerint harmadik lemeze már a tengerentúlon is kapható lesz.

A 17 éves Cher Lloyd ölébe olyan lehetőségek hullottak, ami más előadóknál évekbe telhet, ugyanis Beyoncé férje, Jay-Z ajánlott fel neki  világraszóló karriert.

Pixie Lott három éve kötött szerződést az Interscope Recordsszal, akik mellesleg Lady Gaga karrierjét is építgetik. A 20 éves énekesnő tavaly nyáron két duettet készített Jason Derülóval, egyet pedig Joe Jonasszal. Amerikai kiadású albumát 2011 közepére ígérte.

Alexandra Burke az egyik leghíresebb és legemlékezetesebb X Factor-versenyző, aki kétszer is elindult a versenyen, másodszorra meg is nyerte. Debütáló korongja, az Overcome osztatlan sikert aratott az európai hallgatóság körében, és második korongját ő is Amerikába szánja.

Habár a JLS fiúbanda The Club Is Alive című dalukkal szeretett volna betörni a nyugati zenelistákra, de ez nem sikerült, idén tovább próbálkoznak. 

Nos, hogy vajon kinél fog beteljesedni az amerikai álom, azt majd az idő eldönti. Bizonyára a rajongók alig várják, hogy kedvencük nagyobb lépést tegyen meg a siker csúcsa felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek