Starity

Nicki Minaj és Lady Gaga duett?

2011. január 09. 10:10   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj elárulta, nagyon örülne, ha együtt dolgozhatna az énekesnővel, legalább egy dal erejéig.

hirdetés
Nicki Minaj és Lady Gaga duett?

Nicki Minaj már számos híreséggel készített duettet. Rihanna, Kanye West vagy Christina Aguilera, csak pár név a példa kedvéért. Nicki azonban egy interjúban azt mondta, hogy a „legtüzesebb elóadóval” szeretne duettet, aki nem más, mint Lady Gaga.

Amikor az E! News megkérdezte, hogy nyitott lenne-e egy Gaga-duettre, a következőket mondta: „Nagyon sok ember mondja ezt nekem! Már hogyne lennék nyitott a dologgal kapcsolatban? Úgy értem, Gaga az a bizonyos rosszkislány. Az, hogy a zenei ipar nagyjaihoz hasonlítanak, sosem zavar.”

Minaj és Gaga egyaránt híresek arról, hogy az öltözködésük nem éppen hétköznapi. Mindketten vadak és különcek. Nicki többször is elmondta, hogy felnéz Lady Gagára mint énekesnőre és mint divatikonra. Tavaly a rappert szinte csak közreműködésekben hallhatuk, és azt mondta, nem szeretné, hogy ez idén is így legyen. Mindkét híresség rajongótábora nagyon örülne annak, ha ez a terv valóra is válna.

Az interjúban Minaj nemcsak a közreműködésről beszélt, hanem arról is, hogy már forgatják a Rihannával közös dalukhoz, a Fly-hoz készülő klipet: „A hétvégén kezdjük el a forgatást Rihannával a Fly-hoz. Meg fogjuk menteni a világot több szempontból is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek