Starity

Jordin Sparks belefog a színészkedésbe

2010. május 18. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin, mint már azt hallani lehetett belevág valami újba; a hírek szerint elkezdték forgatni a Big Time Rush újabb részeit!

hirdetés
Jordin Sparks belefog a színészkedésbe

Jordin szerepelt a Zack & Cody sorozban is, ahol nagy sikereket ért el, és nagy esélye van, hogy jelölik a legjobb vendégszereplő díjra.

Jordin számára a Bones forgatás kétséges volt, de már ez is biztos, hogy Jordinnak ez az álma is valóra válik. Erre még várhatunk, ugyanis most a Nickelodeon csatorna sikersorozatában forgat, a Big Time Rushban. Nemrégiben nyilvánosságra került egy videó amikor a BTR stúdiójában volt. Ill. látták amikor máj. 15-én testőrével bement oda. Azt még nem árulták el, hogy pontosan hány részben szerepel és mi lesz a karaktere. Mivel most egy kicsit hosszabb ideig szünet van a Battlefield Tour dátumai között tudnak forgatni egy-két részt. (Emellett Jordin szerepelt már a Brian Mcknight Show-ban, ahol az albumról és a turnéról beszélt.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek