Starity

Jön Szíj Melinda első albuma?

2011. január 09. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő mégsem adja fel az éneklést, a legújabb hírek szerint már fontolgatja a koncertfelkérések elfogadását, és lemezt is készítene.

hirdetés
Jön Szíj Melinda első albuma?

Szíj Melinda nemrégiben visszament régi munkahelyére, ugyanis szerinte a show-biznisz világa neki nagyon bizonytalan, nincs mellette senki, aki segítene eligazodni benne. Akkor még a bulvárlapok arról cikkeztek, hogy felkérései sincsenek, és abbahagyja az éneklést.

Melinda határozatlanságát mi sem bizonyítja jobban, mint a Vasárnapi Blikkben megjelent nyilatkozata, mely szerint mégis folytatná a zenei pályát: „Az utóbbi két napban befutottak felkérések koncertekre, ezeket most kell átgondolnom. Össze kell ezeket hangolnom a munkámmal, a munkahelyemhez ugyanis ragaszkodom, semmiképpen nem adnám fel. Nekem még nehezen átlátható ez az egész zenei világ, nem akarok fejest ugrani bele.”

A lap azt is is említi, hogy Melinda hamarosan albumot fog kiadni. A rajongók örülhetnek, azonban arról még semmit nem tudni, mikor is készül el ez a lemez, vagy egyáltalán mikor vonul stúdióba a magyar Susan Boyle-ként emlegetett énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek