Starity

Kigyulladt Ashley Olsen gépe

2011. január 11. 13:01   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kényszerleszállást kellett végrehajtani annak a repülőgépnek, melyen az Olsen ikrek egyike tartózkodott. Szerencsére semmi baj nem történt, és sértetlenül szálltak le a gépről.

hirdetés
Kigyulladt Ashley Olsen gépe

Ashley Olsen barátjával, Justin Barthával utazott New Yorkból Los Angelesbe, amikor Virginia állam felett megszólalt a repülőgép automata tűzjelzője. A pilóta jobbnak látta, ha leteszi a gépet.

Később kiderült, hogy a tüzet elektromos hiba okozta, és sajnos a lehető legrosszabb helyen gyulladt ki, így félő volt, hogy talán megreped a pilótafülke ablaka, s ezzel irányíthatatlanná válik a gép.

A személyzet szerencsére tudta a dolgát. Biztonságos helyre vezették az utasokat, és a sikeres landolás után mindenki sértetlenül hagyhatta el a légijárművet.

„Soha életemben nem féltem még ennyire. A sírás kerülgetett, és annyira szorítottam Justin kezét, hogy csoda, hogy nem törtem el a csontjait” – nyilatkozta Ashley.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek