Starity

Megérkezett Britney Spears legújabb kislemeze

2011. január 11. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears legújabb, Hold It Against Me című kislemeze a mai napon jelent meg, de a dalt már tegnap közzétették az interneten a rajongók legnagyobb örömére.

hirdetés
Megérkezett Britney Spears legújabb kislemeze

Britney Spears Hold It Against Me című új kislemeze a mai napon látott napvilágot az Egyesült Államokban. A dal remekül hozza azt a stílust, amelyet 3 című slágerénél már megszokhattunk az énekesnőtől. 

Az új szerzeményt 16 órával ezelőtt tette közzé a Soundcloud internetes oldal, mely a rajongók körében rögtön óriási sikert aratott, szinte kivétel nélkül pozitívan fogadta a dalt a közönség.

Britney legújabb albumán azzal a Max Martinnal és Dr. Luke-kal dolgozott együtt, akik már Katy Perry és Ke$ha lemezein is közreműködtek. Egyes hírek szerint az új lemez tavasszal jelenik majd meg.

Reméljük, az új dalokkal Britney újra olyan sikereket – vagy annál is nagyobbakat – fog elérni, mint a legutóbbi Circus szerzeményeivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek