Starity

Taylor Swiftet megint telefonon dobták ki

2011. január 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokan tudják, hogy Taylor Swift és Jake Gyllenhaal hogyan szakítottak. Most viszont Taylor barátnői az US Weekly magazinnak kitálaltak mi mindenen ment keresztül a lány és hogy dobta a barátja.

hirdetés
Taylor Swiftet megint telefonon dobták ki

Eddig csak találgatások voltak Taylor Swift és Jake Gyllenhaal szakításának körülményeiről, most viszont az énekesnő közeli barátnői kitálaltak a US Weekly magazinnak. A barátnői elmondták, hogy Jake telefonon hívta fel Taylort és mondta azt, hogy „Ez a dolog nem igazán működik kettőnk közt”.

Az informátorok szerint azért, mert Taylor semmilyen testi kapcsolattal nem akarta kimutatni az érzéseit, de a nála kilenc évvel idősebb férfi viszont többre vágyott, ezért éretlennek találta Taylort a kapcsolatukra.

A barátnők állítják, hogy Taylor nagyon le van törve, és magában keresi a hibát, hogy vajon hol rontotta el. „Egyszerűen nem volt önmaga, nagyon visszahúzódóan és csendesen viselkedett, látszott, hogy szomorú. Taylornak fogalma sincs, hogy mivel érdemelte ki ezt a bánásmódott, Jake mérhetetlenül megbántotta” – nyilatkozták a források.

Bármi is legyen az igazság, nem igazán volt szép dolog telefonon dobni Taylort, hisz anno Joe Jonas is így szakított vele. Úgy látszik, a hollywoodi srácok szakítás esetén megfutamodnak a problémák szemtől szemben való tisztázásától. De lehet, hogy csak a countryhercegnőnek nincs szerencséje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek