Starity

Bébibumm 2011-ben is

2011. január 13. 18:06   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es évben is sok sztár néz majd ismét – vagy először – szülői örömök elé. Ahogy a 2010-es év, úgy az idei is a sztárbabák éve lesz.

hirdetés
Bébibumm 2011-ben is

Most januárra várja babáját a holland modell, Doutzen Kroes és Christina Applegate is. Mariah Carey és férje, Nick Cannon is az idei év első hónapjaira várják ikerbabáikat.

A Született feleségek és a Joey sztárja, Drea de Matteo második gyermekét hordja a szíve alatt. Vőlegénye az énekes és dalszövegíró Shooter Jennings, akivel már van egy közös kislányuk, Alabama Gypsy Rose, aki 2007. november 28-án született. A kis jövevény születése 2011 tavaszára várható.

Szintén tavaszra várja első gyermekét a vadóc énekesnő, Pink és férje, Carey Hart. Már azt is tudni vélik, hogy születendő csemetéjük kislány lesz.

Márciusra várja első babáját Penélope Cruz és Javier Bardem. Marion Cotillard is tavasszal köszöntheti első gyermekét kedvesével.

Nyárra várja első gyermekét a Mrs. Klinika sztárja, Tia Mowry, ahogy a Beckham házaspár is negyedik közös gyermekét, valamint a színész és komikus Kevin James és felesége már harmadik gyermeküket köszönthetik a nyáron.

Szintén idén fog megszületni Goldie Hawn lányának, Kate Hudson és párja, Matthew Bellamy első közös gyermeke, illetve Natalie Portman is anyai örömök elé néz még az idén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek