Starity

Taylor Swift: Back to December-klippremier

2011. január 14. 19:07   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 13-án megjelent Taylor Swift legújabb klipje. A Back to December a második kislemez az énekesnő nagy sikerű Speak Now albumáról.

hirdetés
Taylor Swift: Back to December-klippremier

Tegnap mutatták be Taylor Swift legújabb klipjét, ami a Back to December című dalhoz készült. A videót az a Yoann Lemoine rendezte, aki Katy Perry Teenage Dreamjét is. A klip premiere a Country Music Televisionon volt, és egyelőre csak pozitív kritikákat kapott. Sokan úgy gondolják, hogy a szám Taylor volt barátjához, az Alkonyat című filmből ismert Taylor Lautnerhez szól. A Back to December igazából egy bocsénatkérés Swift volt szerelméhez, akit nem igazán becsült meg.

A klip szomorúbb hangulatú, mint az énekesnő eddigi kisfilmjei. A videó egy havas kisvárosban játszódik, s egy gyönyörű téli tájjal kezdődik, ahol egy fiú sétál a város felé. Taylor egy nagy házban üldögél, miközben egy levelet ír volt barátjának. Később az épületben is elkezd havazni, és a hó beterít mindent. A klip végén a fiú – mielőtt elmenne – észreveszi, hogy a kabátzsebében ott van a lány levele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek