Starity

Angelinának mégsem kell Johnny

2010. május 19. 19:07   |   Szerző: Keisy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan úgy vélték, hogy egy románc van kialakulóban Johnny Depp és a hírhedt csábító, Angelina Jolie között. Ám mégsem ilyen egyszerű a dolog.

hirdetés
Angelinának mégsem kell Johnny

Sokáig volt téma, hogy Angelina a Johnnyval való új filmjük forgatásán (The Tourist) megpróbál majd rámozdulni a sármos színészre, amitől még Depp párjának, Vanessának is különböző hisztériás rohamai lettek és többször kérte férjét, hogy hagyja ott a forgatást. Talán nem is meglepő a féltékenysége, mivel Angie-nek nem egyszer sikerül nős férfiakat "tiltott területre" csábítania. Erre példa Billy Bob Thornton, vagy Brad Pitt.

Ám nemrég kiderült, hogy románcról itt szó sincs, sőt a két színész nem is igazán kedveli egymást. Egy nevét felfedni nem kívánó stábtag a következőképpen nyilatkozott: "Angelinának tele van a hócipője Johnnyval. Igaz, hogy a világ azt várná, hogy komolyabb viszonyt kezdjenek, de igazából nem nagyon jönnek ki"

Míg Angelina komoly munkát fektet a forgatásba és mindent megtesz, hogy a legjobbat hozza ki magából, addig Johnny lazán fogja fel a dolgot, ami mellesleg nagyon bosszantja Angiet.

Hogy ez majd a filmen mennyire látszik meg, azt 2011-ben tudjuk meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek