Starity

Öt év után újra szingli Keira Knightley

2011. január 14. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves színésznő állítólag közös megegyezés alapján szakított szintén színész barátjával, Rupert Frienddel. A híreszteléseket Keira édesapja erősítette meg.

hirdetés
Öt év után újra szingli Keira Knightley

A Karib-tenger kalózai női főszereplője, Keira Knightley és a szintén színész Rupert Friend öt évnyi románc után úgy döntöttek, szakítanak, csak pár nappal Karácsony után. Bár mindkettejüket megviselte, de a szakítás gondolata Keira és Rupert fejében is megfordult, közös megegyezés volt, így hát nincs harag köztük.

„Igen, szakítottak. De hát így működnek a dolgok. Az egyetlen lehetőség továbblépni – nyilatkozta a színésznő édesapja, Will Knightley a brit Sun magazinnak. – Sokáig együtt voltak, és a szakítás mindig nehéz. Most már Keira teljes mértékben a munkájára fog koncentrálni.”

A 25 éves Keira és a 29 éves Rupert a 2005-ös Pride and Prejudice című film forgatásán találkoztak, de egyesek szerint Rupert bonyolultnak kezdte látni, hogy a barátnője egyre híresebb és sikeresebb lesz.

„Rupert utálta, hogy követték és fotózták; Keirának viszont el kellett ezeket fogadnia, hiszen jó fényben kellett feltüntetnie magát. Ez zavarta a kapcsolatuk harmóniáját... Ez okozta a szakítást. Ettől függetlenül örök barátok maradnak.” 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek