Starity

Lindsay Lohan cáfol

2010. május 19. 21:09   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban megjelent hírt - miszerint Lindsay az Indrani nevű fotóshölggyel járna - tagadta a színésznő.

hirdetés
Lindsay Lohan cáfol

A korábbi híresztelések ellenére Lindsay Lohan nem randizik a harminchat éves Indrani nevű fotóssal.

A Bajos Csajok sztárja nyomatékosan tagadta a hírt, hogy az idősebb fotósnővel járna, egyik sajtónak adott nyilatkozatában: "Nem, nem, nem... semmi esetre SEM járunk."

Amikor LiLoról kérdezték, Indrani a következőket mondta: "Sok időt töltöttünk együtt. Azelőtt sosem volt nővel kapcsolatom, de Lindsay az a valaki, akit lenyűgözőnek, nagyszerűnek és rendkívül oksonak találok és nagyon szexi. Lindsay nagyon sok rosszat kap a sajtótól, de ő igazán erős és kreatív nő és nagyon keményen próbálkozik, hogy pozitív helyen legyen az élete."

Indrani üzleti partnere, Markus Klinko a következőket tette hozzá: "Indrani jó hatással van Lindsayre. Ő pontosan egy partilány ellentéte - Princetone diplomás, kreatív művész - nem az a lány, akit Lindsayvel látnál együtt. Amikor együtt vannak, a művészetekről és az élet mély értelméről beszélgetnek."

Indrani kétségkívül még mindig sokkal jobb (és szebb) választás, mint Sam, tehát ha Lindsay továbbra is leszbikus, akkor már inkább vele járna. Az azonban továbbra is rejtély, hogyha valóban jártak, akkor Lindsay miért cáfolná? Hiszen Sammel sem titkolták kapcsolatukat...

Míg fény derül a titokra, nekünk csak a képek maradnak - melyet Indrani készített május elején Lindsayről. A képek természetesen elég kihívóra sikeredtek, itt eléritek őket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek