Starity

Szabó Zsófit ismét kényszerpihenőre ítélték

2011. január 15. 09:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban sztárja január elsején egy peches évnek mondott búcsút – legalábbis eddig úgy tűnt.

hirdetés
Szabó Zsófit ismét kényszerpihenőre ítélték

Szabó Zsófi a TV2 hamarosan debütáló vetélkedőjének forgatásán kificamította bokáját – a orvosok így 5 nap pihenést javasoltak neki, sőt, begipszelték a lábát, hogy minél előbb meggyógyuljon.

„Libikókán álltam, és célba lőttem egy játék pisztollyal, de valamiért beszorult a töltény. Éppen azzel voltam elfoglalva, amikor leszálltam a libikókáról, de rosszul léptem, és kificamodott a bokám – mesélte Zsófi. – A vetélkedő családbarát műsor, jó a gyerekekkel együtt játszani, de a 18 órás forgatás nagyon kimerített. Már az első feladat után kiüvöltöttem a torkomat, annyira drukkoltam, így a baleset és a hangom miatt most el kellett halasztanom a második klipem forgatását.”

A lány már nem lepődik meg balesetein, hiszen tavaly elszakadt a térdszalagja, nem sokkal később egy pókcsípés miatt kellett kórházba mennie, nyaralásán pedig egy csempedarab vágta el lábát. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek