Starity

Avril Lavigne és Lindsay Lohan: Majdnem bunyó

2010. május 19. 22:10   |   Szerző: Selliii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milyen kicsi a világ. Avril Lavigne és Lindsay Lohan csúnyán veszekedtek egy Los Angelesi bárban. Avril jó pár barátjával vacsorázott egy híres szórakozo helyen.

hirdetés
Avril Lavigne és Lindsay Lohan: Majdnem bunyó

Ki gondolta volna, hogy ennyire nem szívelik egymást. Avril vacsorázott a Los Angelesi Chateau Marmont hotel bárjában a barátaival. Eközben megjelent a Nem férek a bőrödbe és a Bajos csajok sztárja Lindsay Lohan és meglátta Avriléket.

Gondolta odamegy köszönni.

Megdöbbenten tapasztlta, hogy Avril feldultan a következőket mondja:

"Te egy hamis ember vagy, megbuktál, nem szeretem a hamis embereket, menj a pokolba, tartsd magad távol tőlünk".

Hűű Avril ez minket is váratlanul ért. Hiszen Lindsay csak köszönni akart. A szemtanúk szerint Lindsay Lohan először csak nézett, aztán szerette volna elérni, hogy a botrányos viselkedés miatt dobják ki Avrilt. A biztonsági szolgálat nem volt erre hajlandó ezért Lohan vísitozva, nyafogva követelte az őt megillető bánásmódot.

Pár nap múlva Avril Lavigne megjelenített egy közleményt amelyben bocsánatot kér a viselkedésért. A sztár azt is szóvá tette, hogy igyekszik elkerülni a Chateau Marmont hotelt amikor Lohan ott tartózkodik.

Hihetetlen, hogy mikre képesek ezek a hírességek...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek