Starity

Michelle Pfeiffer visszatér

2011. január 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta nem láthattuk a szépséges Michelle Pfeiffert egyetlen filmben sem. A Chéri óta nem szerepelt a mozikban, de most úgy tűnik, visszatér.

hirdetés
Michelle Pfeiffer visszatér

Néhány év kihagyás után visszatér a Veszélyes kölykök és a Csillagpor sztárja. A legújabb filmje már készülőben van, nemrég írta alá a szerződést. Zsúfolt időszaknak néz elé az 52 éves színésznő, hiszen most éppen a New Year’s Eve-en dolgozik, ami a vegyes sikereket hozott Valentin-nap folytatása. Ezt követően pedig a Star Trek írójának első rendezésében fog szerepelni.

Michelle Chris Pine anyját alakítja a Welcome to People című filmben, ami egy üzletemberről szól. A férfi hazatér szülőhelyére, miután az apja, akivel nem tartotta a kapcsolatot, meghal. Otthon aztán szembesül vele, hogy van egy húga, aki alkoholista és van egy 12 éves fia. A férfi számot vet a saját életével, hogy rendbe tudja hozni mindannyijukét.

Pfeiffer így Olivia Wilde-dal és Elizabeth Banksszel fog forgatni, és már a jövő hónapban elkezdik a munkát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek