Starity

Madonna és a napszemüveg!

2010. május 20. 00:12   |   Szerző: AMaya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna Domenico Dolcénak és Stefano Gabbanának együttműködésével mutatja be egyedi napszemüveg kollekcióját. A 6 szemüveg visszaadja Madonna sokoldalú stílusát. A szemüvegek az MDG logót viselik, melyen az „M” strassz kövekkel van kirakva.

hirdetés
Madonna és a napszemüveg!

Az MDG márkanév reklámkampányának a popkirálynő lesz a reklámarca. A híres olasz divatcég a Dolce&Gabbana felkérte az énekesnőt egy napszemüveg kollekció megtervezésére. Állítólag ötven napszemüvegtervet küldtek át Madonnának, hogy kedvére válogathasson a fazonok között, vagy akár módosítson bármit a vázlatokon, ha úgy gondolja. A kollekció májusban került az üzletekbe, a szemüvegek ára 180 és 210 euro között mozog.

A kampányfotókon Madonna megint egy kicsit kevés ruhában látható. Partnere Tyson Ballou, a fotókat pedig Steven Klein készítette. A kampány népszerűsítéséhez egy reklám video is készült.

Ruhatervezés, szemüvegtervezés? Madonna az üzleti világban is tervezgeti a jövőt? Remélem az éneklést nem fogja egyhamar abbahagyni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek