Starity

Jason Derülo színész lesz?

2011. január 15. 18:06   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Derülo számára a 2010 igazán remekül sikerült: kiadott négy kislemezt, díjakat zsebelt be, elindult első turnéja. Ám a srác nem elégedett, ugyanis filmsztár szeretne lenni!

hirdetés
Jason Derülo színész lesz?

Habár Jason jelenleg második stúdióalbumának munkálataival van elfoglalva, elárulta, szeretne filmekben szerepelni.

A brit Daily Starnak azt nyilatkozta, szívesen lépne Will Smith nyomdokaiba.

„Will Smith a tökéletes átmenet. Szeretnék olyan nagyszerű színész lenni, mint ő, aki bármit el tud játszani – mondta a Miami születésű R&B-énekes. – Szeretem a természetfeletti és az akciófilmeket.”

Jasontől nem áll messze a színészet, ugyanis az American Musical and Dramatic Academyre járt New Yorkba, mielőtt betört volna a poppiacra.

„Színészetet tanultam, nem zenét. A zene csak később kapott szerepet az életemben.”

Úgy tűnik, karizmájával kell lenyügöznie a lányokat, ugyanis az interjú további részében elárulta, nem a főzés az erőssége.

„Fogalmam sincs, hogyan tudok főzni, de azt tudom, hogy a gabonapelyhet hogyan kell a tálba szórni” – nevetett, majd folytatta. – A müzli a kedvenc ételem, így ha velem akarsz lenni, megesik, hogy vacsorára azt kapsz.”

Nos, a filmes áttörés még várat magára, ugyanis információk szerint második stúdiólemeze nyáron kerül a boltok polcaira.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek