Starity

Lucas Grabeel vámpíros musicale

2010. május 20. 01:01   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az I kissed a vampire online epizódokkal kezdődött, de a napokban felkerült a film előzetese is az internetre.

hirdetés
Lucas Grabeel vámpíros musicale

I kissed a vampire. [Remélem, nem csak nekem tűnt fel a képen a cím, ami a Buffy betűtípusával van írva.] Újabb sztori, amellyel a Twilight keltette vámpírhullám sikerét próbálják meglovagolni a készítők. Hisz tinilányok között nincs is manapság népszerűbb alapsztori. És mi lesz, ha a vámpírokat, ötvözik egy kis zenével, hozzáadnak táncot, és lassacskán feledésbe merült Disney-sztárokat (illetve egy újoncot) csempésznek bele? Nézzétek meg ti is:

Amennyiben nem csak szerintem röhejes az egész, készséggel beismerem, hogy valami baj van velem. Lucas Grabeel a legtehetségesebb előadó szerintem az egész HSM-es bagázsból (ezzel másokat nem megsérteni, lealázni akarok, véleményt fejtek ki) és mégis, egy ilyenhez adja a nevét? Nevetséges. A sztori egyébként - bár szerintem egy kis gógyival még a videó megnézése nélkül is - kitalálható:

Egy srác (Lucas Grabeel), aki szerelmes a lányba (Adrian Slade). Egy lány, aki szerelmes egy srácba. Ám egy nap a srác vámpír lesz, és a dolgok a fejük tetejére állnak. Ráadásul feltűnik egy rejtélyes idegen is (Drew Seeley) aki szintén vámpír, és arra próbálja rávenni újdonsült vámpírunkat hogy igyon szerelméből. Továbbiakban részemről no comment.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek