Starity

Cher visszatért a listák élére

2011. január 16. 19:07   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legenda rekordokkal és egy nagy bejelentéssel indul neki a 2011-es évnek. Cher a Burlesque című filmhez két új dalt is felvett, amelyekkel nem kis sikereket ért el.

hirdetés
Cher visszatért a listák élére

A legendás énekesnő Burlesque című filmhez készült két új dala a más-más területeken vált sikeressé. Míg a film címadó dala az európai iTunes- és filmzenetoplisták élére került, addig a másik, Diane Warren által írt ballada már több nívós díjat is nyert, és rekordokat döntött.

A dal december 11-én debütált a Hot Dance/Club Play listán, és az e heti frissített összeállításban elérte a csúcspozíciót, az első helyet. Ezzel rögtön három rekordot állított fel Cher. Elsőként ő a legidősebb személy, akinek listavezető dala van Amerikában, másodszor ő a legidősebb személy, akinek listavezető dance dala született. A harmadik rekord az igazán figylemreméltó, ugyanis Cher jelenleg az egyetlen előadó, akinek hat évtizeden keresztül sorozatban mindig volt első helyezett dala. A nagy hírt Cher már meg is osztotta Facebook- és Twitter-profilján is, ahol több száz gratuláció érkezett már a legendás énekesnőnek. A You Haven't Seen the Last of Me emellett már megnyerte a nívós Satellite-díjat és a Kanadai Filmkritikusok díját. Hamarosan pedig az is kiderül, hogy megnyeri-e a Golden Globe-díjat a legjobb betétdal kategóriában.

Az AEG Live nagy bejelentése szerint pedig Cher 2011-ben már biztos, hogy újra nyakába veszi a világot, és az énekesnő is bejelentette, hogy nyáron a The Drop-out című filmet is mindenáron le akarja forgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek