Starity

JLo új dala jövő héten érkezik

2011. január 16. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez új dala, az On the Floor jövő hét elején jelenik meg hivatalosan is.

hirdetés
JLo új dala jövő héten érkezik

Jennifer Lopez Love? című nagylemeze az év első felében fog megjelenni, egyelőre bizonytalan időpontban. Az énekesnő utóljára 2007-ben adott ki szólókorongot, de a köztes időben sem hanyagolta el rajongóit: leforgatott egy filmet, epizódszerepeket vállalt, és két kislemezt is kiadott új albumáról.

Most úgy tűnik, a fanatikusoknak már tényleg nem kell túl sokat várni, hiszen a napokban került fel az internetre egy közel másfél perces előzetes, ami a Good Hit című dalhoz készült klipből származik.

A legújabb hírek szerint a videó mellé egy új kislemez is érkezik, ami Pitbull közreműködésével jött létre, és a jövő hét elejére várható.

Ryan Seacrest a következőt tweetelte a dalról:
„@JLo just sending me the full & final version of her new song “On The Floor” – it’s HOT. World premiere early next week!” („JLo most küldte el új dalának, az „On The Floor”-nak kész és végső változatát – igazán klassz. Világpremier a következő hét elején!”)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek