Starity

Nina nem adta fel

2010. május 20. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev neve ma már sokak számára ismerős. Ő alakítja Elena Gilbertet a The Vampire Diaries sorozatban. Pedig rizikós volt, hogy megkapja a szerepet...

hirdetés
Nina nem adta fel

Nina Dobrev, a szép torontói színésznő sokak számára ismerős ma már, hiszen ő alakítja a CW új sikersorozatában Elena Gilbert karakterét. Julie Pelc, a sorozat producere elmondta, hogy nem volt olyan zökkenőmentes a lány meghallgatása, mint gondolnánk:

"Mikor Ninát visszahívtuk éppen beteg volt, és nem igazán érdekelt minket annyira, hogy megnézzük mégegyszer. Aztán hazament Toronto-ba, felvette magát egy videóra, s elküldte nekünk azt. Annyira profi volt, hogy leesett az állunk.” - mesélte el Julie.

A színésznő bevallotta, hogy élvezte, hogy harcolnia kell a szerepért. Saját magáról pedig alapvetően úgy tartja, hogy addig küzd valamiért, amíg nem lesz az övé. Ebből adódóan is sok kapcsolatot érez az általa megformált Elena és saját személyisége között:

“Elena nem egy egydimenziós gimis lány, akit csak a fiúk és a ruhák érdekelnek. Egy bátor és erős lány, aki mindig kiáll a szerettei mellett.”

A lány imádja a forgatásokat és a színésztársait is. Paul és Ian mellett úgy érzi magát, mintha egy három - szereplős házasságban élne. A forgatások alatt Katerina Graham lett az egyik legjobb barátnője. Nina egy interjúban azt is a nézők orrára kötötte, hogy a sorozat második évadában bonyolódni fog Elena kapcsolata Damonnal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek